ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Τραγούδια που όλοι αγαπάμε, για μικρούς και μεγάλους κάτω από το ρολόι της πόλης

Η νεοσύστατη Παιδική Χορωδία του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου «Η Αρωγή» Αμπελώνα προσκαλεί την Παιδική Χορωδία του Δήμου Ελασσόνας, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να μας χαρίσουν μια όμορφη βραδιά, με τραγούδια από το σύγχρονο ελληνικό ρεπερτόριο που όλοι αγαπάμε και σιγοτραγουδάμε….
Τραγούδια από καταξιωμένους συνθέτες όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Γ. Χατζηνάσιος, ο Μ. Θεοδωράκης, ο Σ. Ξαρχάκος, ο Σ. Κραουνάκης και τραγουδημένα από γνωστούς ερμηνευτές, όπως ο Λ. Μαχαιρίτσας, ο Δ. Τσακνής, η Α. Πρωτοψάλτη, ο Γ. Μπιθικώτσης, η Α. Βουγιουκλάκη κ.ά., με στίχους που «μιλάνε» στις ψυχές μας, που υμνούν τον έρωτα, τις αξίες της ζωής, που αγγίζουν τα σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα και μας κάνουν να ταξιδεύουμε σε όμορφους κόσμους μέσω της ποίησης.

Τραγούδια για «μικρά» και «μεγάλα» παιδιά! Συνδυασμένα με ένα όμορφο φυσικό σκηνικό στο κέντρο του Αμπελώνα.
Τη Δευτέρα 24 Ιουνίου, ώρα 8 μ.μ., η Συνάντηση Παιδικών Χορωδιών, στο Ρολόι της Κεντρικής Πλατείας Αμπελώνα. (Σε περίπτωση βροχής, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συναυλιών του παλιού Δημαρχείου, επάνω από τα ΚΑΠΗ.)

Στη διεύθυνση και διδασκαλία των χορωδιών η Ευλαμπία Ντούλα. Στο πιάνο συνοδεύει ο Παναγιώτης Μπαλανίκας.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Φιλανθρωπικό & Πολιτιστικό Σύλλογο «η Αρωγή» Αμπελώνα και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Τυρνάβου. Είσοδος ελεύθερη.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ