ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΣΤΑ «ΠΡΑΣΙΝΑ» ΤΟΥ ΣΜΟΛΙΚΑ ΦΑΛΑΝΗΣ Ο ΣΤ. ΠΑΤΣΙΩΤΟΣ

Ανανέωσαν οι Μπέτσης-Γκατζούλης

Ενισχύεται επιθετικά ο Σμόλικας Φαλάνης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου καθώς οι διοικούντες ανακοίνωσαν την πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδας στο πρόσωπο του 29χρονου επιθετικού Στ. Πατσιωτού, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Τύρναβο.

Σημειώνεται πως ο Στ. Πατσιωτός έχει συνεργασθεί και στο παρελθόν με τον προπονητή του Σμόλικα Β. Μπακογιάννη φορώντας τη φανέλα της Δήμητρας Γιάννουλης, ενώ σε ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρονται τα εξής:

“Ο Σμόλικας Φαλάνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη πρώτη του μεταγραφή ενόψει και της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, τον Στέλιο Πατσιωτό. Ο 29χρονος επιθετικός και πρώην ποδοσφαιριστής του Τυρνάβου και της Δήμητρας Γιάννουλης αποτελεί το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για την ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Σμόλικα και του ευχόμαστε πολλά γκολ με την “πράσινη” φανέλα!”.

ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ

Εξάλλου ο Σμόλικας Φαλάνης ανακοίνωσε και τις δύο πρώτες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών για τη νέα χρονιά, με τους Θύμιο Μπέτση και Δημήτρη Γκατζούλη να παραμένουν στο σύλλογο.

«Και τη νέα χρονιά οι δύο νεαροί και ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές θα αγωνίζονται κάτω από τις οδηγίες του Βασίλη Μπακογιάννη, καθώς ήρθαν σε συμφωνία με τη διοίκηση του συλλόγου για να φορούν και πάλι τη «πράσινη» φανέλα του Σμόλικα…», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ