Β. ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ: ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ Η ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Ο υποψήφιος βουλευτής αναφέρθηκε σε πολιτικές υγείας και πρόνοιας μιλώντας με κατοίκους στην Ελασσόνα και σε χωριά της επαρχίας

Στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Βαγγέλης Αποστόλου βρέθηκε στο Βαρόσι Ελασσόνας και στα χωριά της επαρχίας Λυκούδι – Γιαννωτά – Αζωρο όπου συζήτησε θέματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών.

Αναφέρθηκε ειδικότερα στον τομέα της Υγείας τονίζοντας ότι τα Δημόσια Νοσοκομεία που το 2014 όφειλαν 735 εκατομμύρια ευρώ έχουν τώρα ταμειακό πλεόνασμα 260 εκατομμύρια ευρώ ενώ παράλληλα υπάρχει επάρκεια σε υλικά, αντιδραστήρια, αναλώσιμα και δεν αναγκάζονται πλέον οι ασθενείς ή οι συνοδοί τους να τα αγοράζουν από τα φαρμακεία.

Επίσης, όπως τόνισε, σημαντικό ήταν η κατάργηση του πεντάευρου που είχε θεσπίσει η προηγούμενη κυβέρνηση και η παροχή ιατρικής περίθαλψης σε 2.500.000 ανασφάλιστους πολίτες, τους οποίους χτύπησε η κρίση. Τέλος αναφέρθηκε στους συνταξιούχους  και στην 13η σύνταξη κάνοντας λόγο για μόνιμο μέτρο αλλά και στο κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής στήριξης των ασθενέστερων οικονομικά οικογενειών και ατόμων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ