ΣΕ ΠΥΡΓΕΤΟ ΚΑΙ ΑΓΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αισιόδοξος για τη μάχη των εκλογών και την Ένωση Κεντρώων ο υποψήφιος στο νομό Γιώργος Αναγνωστόπουλος έδωσε το παρών το μεσημέρι της Παρασκευής στην αίθουσα του Πρωτοδικείου Λάρισας για την επίσημη ανακήρυξη των υποψηφίων πριν πάρει… κάμπους και βουνά για τις ανάγκες του προεκλογικού αγώνα,

αφού το βράδυ της ίδιας μέρας βρέθηκε με συνυποψήφια στον Πυργετό για να  τιμήσουν τις εκδηλώσεις των 40   χρόνων του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου.

Σε γνώριμα λημέρια ο με καταγωγή από την Αιγάνη Γιώργος Αναγνωστόπουλος, με τους υποψήφιους της Ένωσης Κεντρώων να έχουν ενδιαφέρουσα συνομιλία και με το νέο δήμαρχο Τεμπών Γ. Μανώλη, με τον οποίο βρέθηκαν ομοτράπεζοι, για να ακολουθήσει και περιοδεία στην Αγιά, όπου στο επίκεντρο βρέθηκαν τα προβλήματα του πρωτογενούς   τομέα και οι πρόσφατες χαλαζοπτώσεις που έπληξαν την περιοχή.

«Έκδηλη η αγωνία των νέων ανθρώπων για το μέλλον τους, μα και σοβαρά τα παράπονα των παραγωγών για τις σημαντικές καθυστερήσεις στην αξιολόγηση των ζημιών από μέρους του ΕΛΓΑ», σχολίασε την επίσκεψη ο νεαρός υποψήφιος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ