ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΈΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Ο Γ. ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ

fbt

Διαβάστε τη δήλωση αποχώρησης

Από τον Νοέμβριο του 2018 είχα ανακοινώσει την απόφασή μου να ενταχθώ στην Ελληνική Λύση του κ. Βελόπουλου, μετά από συνάντηση που είχα μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Έκτοτε εκπροσώπησα το κόμμα ακόμα σε επίσημες εκδηλώσεις, όπως η 25η Μαρτίου, και αγωνίστηκα για το θετικό αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών.

Παρόλες τις διαβεβαιώσεις που είχα από τον Νοέμβριο, μία εβδομάδα πριν τις εκλογές ενημερώθηκα ότι δεν θα συμπεριληφθώ στο ψηφοδέλτια του νομού Λάρισας, χωρίς κάποια αιτιολογία. Δυστυχώς οι προσδοκίες μου για κάτι νέο στον χώρο της πολιτικής διαψεύστηκαν εν τοις πράγμασι. Άλλωστε το παραπάνω το αποδεικνύουν οι αποχωρήσεις στελεχών της Ελληνικής Λύσης σε όλη την Ελλάδα. Δυστυχώς το κόμμα του κ. Βελόπουλο δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτούς τους οποίους κατηγορεί, αφου οι πρακτικές παραμένουν ίδιες.

Κίνητρό μου ήταν να εισέλθει μία δύναμη στη Βουλή που θα αγωνιστεί κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής,  για τους νέους αυτής της χώρας και φυσικά για τα εθνικά μας ζητήματα. Για τους παραπάνω λόγους, χωρίς να είμαι υποψήφιος, συστρατεύομαι με το νεανικό ψηφοδέλτιο της Ένωσης Κεντρώων στον νομό Λάρισας και θα αγωνιστώ περισσότερο από ότι θα αγωνιζόμουν εάν συμπεριλαμβανόμουν σε αυτό. Συντάσσομαι πλάι στον Γιώργο Αναγνωστόπουλο, έναν άνθρωπο με ήθος και αρχές που μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τη νέα γενιά και φυσικά πλάι σε όλο το συνδυασμό του κόμματος. Στόχος μας είναι να εκλέξουμε έναν νέο, κεντρώο εκπρόσωπο ενός δημοκρατικού και συνάμα πατριωτικού κόμματος. Η σταθερότητα των θέσεων της Ένωσης Κεντρώων, ο αγώνας που έδωσε για τη Μακεδονία και ταυτόχρονα κατά του ρουσφετιού και του κρατισμού με κάνουν να πάρω αυτήν την απόφαση, έστω και αργά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ