ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΉΡΩΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ

Με τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γούλα και τον αντιπρόεδρο κ. Γιάννη Μακρυγιάννη, καθώς και εργαζομένους συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου. Στη συνάντηση ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ

και αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Γούλα όσο και τον κ. Μακρυγιάννη για τη συνεργασία μας και την ενημέρωση που είχα. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, τόσο ως προς τον αριθμό του ανθρώπινου δυναμικού που είναι απαραίτητος για την εύρυθμη λειτουργία, όσο και στον τεχνικό εξοπλισμό, ειδικά στον αριθμό των αναγκαίων οχημάτων, είναι μεγάλα και σημαντικά.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή, να επαναλάβω τη θέση μου πως οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, αλλά και γενικότερα στον τομέα υγείας της χώρας μας, είναι ήρωες. Παρά τις τεράστιες ελλείψεις, παρά τις μειώσεις που δέχθηκαν στη μισθοδοσία τους τα τελευταία χρόνια, παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλούνται να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, εκείνοι ανταποκρίνονται με αυταπάρνηση και προσωπικές θυσίες, σώζοντας κυριολεκτικά ζωές.

Η πολιτεία οφείλει να σταθεί δίπλα τους και να συνδράμει ώστε να λυθούν τα χρόνια προβλήματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτή είναι και η δέσμευση της ΝΔ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ