ΑΘΗΝΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ: ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΑΜΕΙΒΟΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Σε επιχειρήσεις του Τυρνάβου και στο Αστικό ΚΤΕΛ Λάρισας η Αθηνά Σιαφαρίκα

Την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με εργαζόμενους και μέλη των διοικήσεων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου είχε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα, που επισκέφθηκε τις τοπικές εταιρίες. “Στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις,

όλων των μεγεθών, που παλεύουν καθημερινά με την υπερφορολόγηση, το ελλιπές πλαίσιο αγροτικής πολιτικής, τις επιπτώσεις από διαταράξεις εμπορικών σχέσεων στη διεθνή σκηνή. Είναι προς το συμφέρον όλων να υπάρξει ένας ισχυρός ιδιωτικός τομέας, αυξημένοι και γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης. Θέλω όμως να είμαι απόλυτα σαφής και ξεκάθαρη: υπάρχει ένα κοινωνικό συμβόλαιο -θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η εργασιακή νομοθεσία. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι η δυναμική και τεκμηριωμένη φωνή για τα αιτήματα των συμπολιτών μας, σε κάθε επίπεδο”, σημειώνει η κ.Σιαφαρίκα.

“Στόχος μας είναι νέες, πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας -αυτό είναι το επίκεντρο της πολιτικής μας. Η μείωση των φορολογικών συντελεστών θα επιτευχθεί με αυξημένους αναπτυξιακούς δείκτες, με αυξημένες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν περισσότερες και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες, με τη σειρά τους, θα τροφοδοτήσουν και τα ασφαλιστικά ταμεία και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση των υπολοίπων δεικτών.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει οργώσει όλη την Ελλάδα, αλλά όχι μόνον αυτό: έχει πάει σε όλα τα ευρωπαϊκά fora προκειμένου να αναπτύξει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να λάβει μια καταρχήν συναίνεση, προκειμένου να μην έχουμε τις μονομερείς ενέργειες που έχουμε δει στο παρελθόν -και προκαλούν αλγεινή εντύπωση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Και βέβαια μια κυβέρνηση ΝΔ με ισχυρή και καθαρή εντολή, θα μπορέσει να έχει τη δύναμη να διαπραγματευθεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρά -και βέβαια να μπορεί παράλληλα να αποδείξει ότι είναι μια φιλομεταρρυθμιστική κυβέρνηση, η οποία θα φέρει αποτελέσματα. Άρα, οι εταίροι μας δεν χρειάζονται πια ως εγγύηση τα υψηλά πλεονάσματα για να θεωρήσουν ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Αυτό θα έλθει με την αύξηση του ΑΕΠ και την είσοδο ρευστότητας στην αγορά, μέσω των επενδύσεων και των νέων θέσεων εργασίας”, αναφέρει η κ.Σιαφαρίκα.

ΣΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ

“Η μείωση των φορολογικών δεικτών, αλλά και των ασφαλιστικών εισφορών βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος της πολιτικής μας, σε απόλυτη συνάρτηση με την εφαρμογή αναπτυξιακών πολιτικών που θα δώσουν στη χώρα μας την ευκαιρία να προσελκύσει επενδύσεις και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Είναι ζήτημα και στοίχημα εθνικής επιβίωσης να δείξουμε τον δρόμο της ανάπτυξης εντός Ελλάδος -και αυτό είναι το μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη προς όλους τους πολίτες: μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη στη χώρα μας”, τόνισε, μεταξύ άλλων, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Κατά την επίσκεψή της στα Γραφεία Διοίκησης της “Αστικό ΚΤΕΛ” Λάρισας, η κ.Σιαφαρίκα συναντήθηκε με τον πρόεδρο του φορέα, Μιχάλη Σακελλαρίου, ενώ στη συνάντηση μετείχαν ο διευθυντής, Δημήτρης Μπακαρός και ο προϊστάμενος Γραφείου Κίνησης, Χαράλαμπος Χρήστου.

Ειδική αναφορά, εκ μέρους της “Αστικό ΚΤΕΛ” έγινε στο θέμα της αύξησης του συντελεστή ΦΠΑ από 13% σε 24%, που είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του κόστους μεταφοράς για τους πολίτες, καθώς ανέβηκε η τιμή του εισιτηρίου. Χαρακτηριστικά επισημάνθηκε πως δεν είναι δυνατόν, στα λόγια να προωθούνται πολιτικές για αύξηση της χρήσης των μέσων μαζικής μεταφοράς, αλλά στην πράξη να αφαιρούνται τα κίνητρα με την αύξηση της φορολογίας, κόστος που μετακυλίεται στις τσέπες των πολιτών.

“Χαίρομαι ιδιαίτερα για τη σημερινή μου παρουσία, εδώ στα γραφεία σας. Είστε ένας πολύ ζωντανός οργανισμός και πραγματικά απολαμβάνω να χρησιμοποιώ τις υπηρεσίες σας. Ο κόσμος περιμένει πάρα πολλά από τη ΝΔ, το βλέπω και το καταλαβαίνω από τα μηνύματα του κόσμου, όποια περιοχή κι αν επισκεφθώ. Η Ελλάδα είναι έτοιμη για την πολιτική αλλαγή και αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανη που επιλέχθηκα να συμμετέχω στο όραμα και την προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτή την αλλαγή. Είναι προσωπική μου δέσμευση, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, να μπορέσω να είμαι η δυνατή και τεκμηριωμένη φωνή για τα αιτήματά σας, στα κέντρα λήψης των αποφάσεων, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο”, είπε η κ.Σιαφαρίκα.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com