Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Δήλωση στήριξης στο κόμμα από το Στέλιο Χατζηκράχτη Ιδιωτικό εκπαιδευτικό, Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  στο δήμο Τυρνάβου

Η συμπόρευσή μου με το ΚΚΕ είναι μια συνειδητή επιλογή γιατί είναι η πολιτική δύναμη που λέει την αλήθεια στον λαό, παλεύει για το δίκαιο του και είναι η μοναδική ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, όσο αυξάνει η δύναμή του.

Πρόσφατα ση διάρκεια των δημοτικών εκλογών όλοι οι αντίπαλοι συνδυασμοί διερρήγνυαν τα κομματικά τους ιμάτια παριστάνοντας υποκριτικά τους ανεξάρτητους για να κλέψουν την ψήφο των συμπολιτών μας και τώρα τους βλέπουμε να καμαρώνουν στα κομματικά τους γραφεία.

Μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση και το ΚΚΕ έλεγε ότι ο αγώνας είναι ενιαίος στις δημοτικές, στις περιφερειακές, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές οπότε και αν γίνουν, γιατί τα προβλήματα δεν είναι μόνο τοπικά αλλά προκύπτουν από τις αντιλαϊκές πολιτικές της κάθε κυβέρνησης. Στις 7 Ιούλη είναι ανάγκη να καταδικάσουμε πιο αποφασιστικά αυτές τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές και τα κόμματα που τις εφάρμοζαν και τις εφαρμόζουν.

Να δώσουμε  την ψήφο μας στο ΚΚΕ για να δυναμώσει η αντίσταση ,η  διεκδίκηση και η ελπίδα

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι ψήφος συνείδησης και αξιοπρέπειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ