ΣΤΗΝ Α2 ΕΣΚΑΘ Ο ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Η ανακοίνωση του προέδρου της ομάδας Απ. Κακαδιάρη για την αλλαγή κατηγορίας

Τα συναισθήματα είναι έντονα, όταν έρχεται η στιγμή και βλέπεις οι κόποι σου να ανταμείβονται… Μετά από μια δύσκολη και κοπιαστική αγωνιστική χρονιά και με μόλις 2 χρόνια στην κατηγορία της Β΄ ΕΣΚΑΘ, ήρθε η στιγμή να κάνουμε το βήμα παραπάνω.

Ο Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ την νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται στην Α2 ΕΣΚΑΘ.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ρητό του Ευριπίδη (480-406 π.Χ.)

«Συν μυρίοισι τα καλά γίγνεται πόνοις» (Τα καλά επιτυγχάνονται με μυριάδες κόπους).

Εκ μέρους του Δ.Σ. του συλλόγου θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια – σε αυτή την επιτυχία του συλλόγου.

Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή μας, Χάρη Σαμαντζή, στους παίχτες της αντρικής ομάδας (μικρούς και μεγάλους), στους άξιους χορηγούς συμπαραστάτες του συλλόγου, σε όλα τα ενεργά μέλη, τους αθλητές της ακαδημίας και σε όλους τους φίλους μας. Είμαστε περήφανοι για ότι καταφέρνουμε μαζί.

Έχοντας κατά νου ότι :

Για κάθε πειθαρχημένη προσπάθεια υπάρχει πολλαπλή ανταμοιβή… και γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει ασανσέρ για την επιτυχία αλλά πρέπει να πάς από τις σκάλες, ξεκινάμε τον προγραμματισμό για την νέα χρόνια, με όρεξη και θέληση για τις νέες εμπειρίες που θα έρθουν. Σε μας, δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ αυτού που χάσαμε επειδή δεν πετύχαμε και αυτού που χάσαμε επειδή δεν προσπαθήσαμε. Έτσι σας θέλουμε όλους κοντά μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ