ΣΕ ΧΑΛΚΗ, ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ, ΝΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ Ο Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

«Όργωσαν» τα χωριά του δήμου Κιλελέρ το πρωί του Σαββάτου υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων, με το Γιώργο Αναγνωστόπουλο και συνυποψήφιά του να δίνουν υπόσχεση στους κατοίκους του Πλατύκαμπου, της Χάλκης και της Νίκαιας πως θα συνεχίσουν τις άοκνες προσπάθειες για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

«Λάβροι κατά της συνταξιοδοτικής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων και των περικοπών οι συνταξιούχοι που συναντήσαμε», μετέφερε το κλίμα ο Γ. Αναγνωστόπουλος, με τους υποψηφίους της Ένωσης Κεντρώων να αναπτύσσουν το πρόγραμμα του κόμματος του Β. Λεβέντη για τη στήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων, που όπως επισημάνθηκε «βρέθηκαν στο στόχαστρο την τελευταία 10ετία».

Στην παρέα και οι νεαρότερης ηλικίας, με την ανεργία να πρωτοστατεί στην κουβέντα, ενώ όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά μόνη λύση για τη μείωσή της αποτελεί το οικονομικό πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων, “που ρεαλιστικά επικεντρώνει στη μείωση  των περιττών κρατικών  δαπανών,  οι  οποίες θα δώσουν τη δυνατότητα  για μείωση  φόρων, ώστε να ανασάνουν ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρήσεις για να έρθει επιτέλους η πολυπόθητη ανάπτυξη, που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας”.

Η περιοδεία συνεχίστηκε το βράδυ της ίδιας μέρας με επίσκεψη στο ιστορικό Σαραντάπορο Ελασσόνας, όπου και πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα την τουριστική και πολιτιστική ανάπτυξη του Δήμου Ελασσόνας.

«Εξαίρετοι επιστήμονες αναφέρθηκαν στις προοπτικές του Δήμου Ελασσόνας καταθέτοντας μάλιστα συγκεκριμένες προτάσεις για τον παραπάνω σκοπό», σημείωσε ο Γ. Αναγνωστόπουλος, ενώ η συζήτησε για το θέμα «άναψε» για τα καλά στο τραπέζι που παρέθεσαν οι διοργανωτές, με τους υποψηφίους της Ένωσης Κεντρώων να δηλώνουν ενθουσιασμένοι από τον εποικοδομητικό διάλογο που αναπτύχθηκε ευχαριστώντας και για τη θερμή υποδοχή και φιλοξενία.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ