Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΞΙΟ ΕΠΑΙΝΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΑμεΑ

Μια επίσκεψη αλλιώτικη από τις άλλες πραγματοποίησε στο πλαίσιο του προεκλογικού του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος, που είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία ν. Λάρισας.

Σε γνώριμα… νερά ο νεαρός υποψήφιος, δάσκαλος παιδιών με αναπηρία ο ίδιος έχει αγωνιστεί για πολλά έτη για τα δικαιώματα των μαθητών αυτών, αλλά και των συνάδελφών του, από τη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Συλλόγου Αναπληρωτών Εκπ/κων Π.Ε., ενώ περίσσευε η χαρά του για την ευκαιρία που του δόθηκε να έχει έναν εποικοδομητικό διάλογο με την υπεύθυνη κ. Αντιγόνη Λαϊνά για τη δράση του συλλόγου, το καθημερινό πρωινό τμήμα, αλλά και το απογευματινό το οποίο χάρη στη γυμνάστρια και τη δεμένη ομάδα των εθελοντών έχει αυξανόμενη ανταπόκριση και αποδοχή.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης συζητήθηκαν ακόμη οι δράσεις που οργανώνονται και υλοποιούνται από τον σύλλογο, βασιζόμενες στον εθελοντισμό ανθρώπων με όλη τη σημασία της λέξεως.

«Η συνάντηση  κάθε άλλο παρά εθιμοτυπική ήταν. Αμέσως γνωριστήκαμε με μικρούς και μεγάλους που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σύλλογο, μιλήσαμε για τα ενδιαφέροντά τους και στη συνέχεια όλοι μαζί πήγαμε για περπάτημα στο πάρκο του Αγίου Αντωνίου», περιγράφει με ενθουσιασμό ο Γιώργος Αναγνωστόπουλος.

«Οι άνθρωποι με αναπηρία αποτελούν παραδείγματα θέλησης για ζωή και οι εθελοντές του συλλόγου αγάπης προς τον συνάνθρωπο. Είναι πραγματικά δώρο ζωής για τα άτομα με αναπηρία η ύπαρξη ανθρώπων που δίνουν εθελοντικά τον χρόνο τους και κυρίως την ψυχή τους για τη δική τους εκπαίδευση και ψυχαγωγία», σχολίασε μετά την επίσκεψη ο κ. Αναγνωστόπουλος, που είχε να το λέει για το αξιόλογο έργο που επιτελείται στο σύλλογο.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ