ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η νέα Πρόεδρος Αναστασία Παπαδημητρίου

Αναδείχθηκε, κατά τη Συνέλευση του Συλλόγου, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του παραρτήματος Ν.Λάρισας του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων (Σ.Ε.Κ) με νέα Πρόεδρο την Αναστασία Παπαδημητρίου, η οποία αντικαθιστά τον Νίκο Πουτσιάκα, ο οποίος δεν έθεσε υποψηφιότητα και με αφορμή την αλλαγή σκυτάλης, δήλωσε σχετικά:

«Μετά από μία παρουσία πολλών ετών ήταν η κατάλληλη στιγμή της εναλλαγής. Το παράρτημα Ν. Λάρισας, όλα αυτά τα χρόνια, έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στα τοπικά και όχι μόνο δρώμενα, με επιτυχίες και σημαντικές κατακτήσεις, αλλά και με περιόδους λιγότερο ενεργές και παραγωγικές, κυρίως λόγω δυσχερειών στην εξεύρεση πόρων.

Ο τοπικός Σ.Ε.Κ κατάφερε να δώσει το στίγμα του και να παίξει τον δικό του διακριτό ρόλο στην περιοχή μέσα από μια προσπάθεια υγιούς συνδικαλιστικής δράσης και σοβαρής επιστημονικής παρέμβασης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Δ.Σ. των τελευταίων θητειών, τον Αντιπρόεδρο Χρήστο Πιτσίλκα , τις Ταμίες Διονυσία Τριπολίτου και Δήμητρα Ριζούλη, την Γραμματέα Ιωάννα Ιωνά και το μέλος Ειρήνη Ανθοπούλου, αλλά και όλα τα υπόλοιπα ενεργά μέλη του παραρτήματος που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην επιτυχή λειτουργία του Συλλόγου, τους συνεργαζόμενους φορείς, συναδέλφους και επιστήμονες που συμμετείχαν στις δραστηριότητές μας.

Εύχομαι καλή θητεία στη νέα Πρόεδρο Αναστασία Παπαδημητρίου και τα μέλη του Δ.Σ., την Αντιπρόεδρο Ειρήνη Ανθοπούλου, τον Γραμματέα Γιώργο Λουκανίκα, τον Ταμία Ευάγγελο Παλαιομήτρο και το Μέλος Αθανασία Παπαναστασίου. Θα είμαι πάντα παρών στις πρωτοβουλίες και δράσεις του Παραρτήματος που εύχομαι να είναι πολλές και αποτελεσματικές και να υπερβούν τις έως τώρα επιδόσεις του Συλλόγου, Να τον πάνε πολλά βήματα παραπέρα.

Από την πλευρά της, η νέα Πρόεδρος, Αναστασία Παπαδημητρίου, ανέφερε: «Αναλαμβάνω μετά από μια ιδιαίτερα σημαντική και επιτυχή παρουσία του τοπικού Σ.Ε.Κ., όλα αυτά τα χρόνια. Δεσμεύομαι να καταβάλουμε, με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. κάθε προσπάθεια, ώστε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις προκλήσεις του κλάδου μας. Ελπίζω, με την βοήθεια όλων, να καταφέρουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να εισφέρουμε θετικά για το καλό του Συλλόγου μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ