Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΚΡΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!

Σε Κεφαλόβρυσο, Βαλανίδα, Λουτρό και Κρανιά Ελασσόνας και Αγιά ο Μάξιμος Χαρακόπουλος

«Για την ΝΔ η ενίσχυση του κτηνοτροφικού κλάδου, που υπέστη πλήγματα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προθύμων συνοδοιπόρων του, είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας γιατί γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ότι η κτηνοτροφία είναι αυτή που κρατά ζωντανά ακόμη τα χωριά μας.

Η κτηνοτροφία δίνει ψωμί σε χιλιάδες ανθρώπους και στις οικογένειές τους και αν στηριχθεί ουσιαστικά από την πολιτεία μπορεί να κάνει το μεγάλο παραγωγικό άλμα, κερδίζοντας τη θέση που της αξίζει στην ελληνική οικονομία». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Κεφαλόβρυσο, Βαλανίδα, Λουτρό και Κρανιά Ελασσόνας.

Συμφωνία των Πρεσπών…

Ο Θεσσαλός πολιτικός αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών επισήμανε ότι «κάθε μέρα που περνά αποδεικνύεται το πόσο επιζήμια ήταν για την χώρα. Οι γείτονές μας συνεχίζουν να σφετερίζονται όνομα, ιστορία, σύμβολα, ενώ εμείς βρισκόμαστε στην γωνία έχοντας χάσει τα διαπραγματευτικά μας όπλα. Και δυστυχώς, ο ΣΥΡΙΖΑ και οι  συνοδοιπόροι του συνεχίζουν να μένουν και σήμερα αμετανόητοι σε αυτό το εθνικό τους ατόπημα, εγκλωβισμένοι στις ιδεοληψίες και την αλαζονεία τους.

Συνεχίζουν να υβρίζουν, χαρακτηρίζοντας ακροδεξιούς τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στην εθνικά επιζήμια Συμφωνία των Πρεσπών. Στις 7 Ιουλίου θα πάρουν, όμως, και πάλι την “πληρωμένη” απάντηση των πολιτών για τη βαριά κληρονομιά που μας αφήνουν και στα εθνικά θέματα».

Θα κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης!

«Παντού κυριαρχεί ένα κλίμα αναμονής για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που θα συντελεστεί την 7ηΙουλίου. Οι πολίτες περιμένουν από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει τη μεγάλη διαφορά για τον τόπο. Δεν έχουμε κανένα περιθώριο να τους απογοητεύσουμε.

Από την επομένη των εκλογών μας περιμένει πολύ δουλειά για την ανασυγκρότηση της ταλαιπωρημένης οικονομίας, την εμπέδωση του ανύπαρκτου σήμερα αισθήματος ασφαλείας και την διάχυση της ελπίδας και της αισιοδοξίας σε όλους ανεξαιρέτως τους Έλληνες για ένα καλύτερο αύριο».

Τα παραπάνω δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά την περιοδεία του στην Αγιά, όπου συνομίλησε με κατοίκους της επαρχίας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, που έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά από τους πολίτες της Αγιάς, και άκουσε τις απόψεις και τις προσδοκίες τους για την επόμενη ημέρα, διαβεβαίωσε ότι «το αίσθημα ευθύνης στην ΝΔ είναι υψηλό. Αντιλαμβανόμαστε τις δυσκολίες που μας περιμένουν, μετά από την ανεκδιήγητη διακυβέρνηση της… πρώτης φορά αριστερά.

Όμως έχουμε σχέδιο, γνώση και αποφασιστικότητα να κερδίσουμε το μεγάλο στοίχημα της ανάπτυξης, της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, της αναζωογόνησης της πρωτογενούς παραγωγής, αλλά και της ασφάλειας του πολίτη. Είμαστε βέβαιοι ότι οι πολίτες θα μας δώσουν στις κάλπες ισχυρή εντολή, να εφαρμόσουμε άμεσα το πρόγραμμά μας».

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com