ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΑΛ Ο ΙΣΧΥΡΟΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

Σε συγκέντρωση στον Τύρναβο μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ στο νομό Φίλιππος Σαχινίδης

Την αισιοδοξία ότι το ΚΙΝΑΛ θα βγει πιο ισχυρό από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου εξέφρασε από τον Τύρναβο ο υποψήφιος βουλευτής του κινήματος στο νομό και πρώην υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης, τονίζοντας ότι στόχος είναι να αναδειχτεί το Κίνημα Αλλαγής στον ισχυρό εκφραστή των δυνάμεων της Κεντροαριστεράς.

Ο κ. Σαχινίδης απηύθυνε κάλεσμα σε όλους εκείνους τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ που στράφηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας ότι ένα μεγάλο τμήμα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ στα χρόνια της κρίσης είτε πέρασε στο ΣΥΡΙΖΑ είτε συνειδητά επέλεξε να απέχει από την πολιτική. Πολλοί από αυτούς είναι απογοητευμένοι από την τετραετία ΣΥΡΙΖΑ και αναζητούν διέξοδο και πολιτική έκφραση. Είναι φυσικό λοιπόν το ΚΙΝΑΛ να απευθύνεται σε αυτό το τμήμα των ψηφοφόρων ζητώντας τους να επιστρέψουν στις ρίζες τους.

Ο πρώην υπουργός αφού αμφισβήτησε τη δυνατότητα της ΝΔ και του Κ. Μητσοτάκη να διαπραγματευτούν μόνοι τους μείωση των συμφωνημένων πλεονασμάτων, τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη από συναινέσεις για την προώθηση μεταρρυθμίσεων και αφού ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, ζήτησε ισχυρή εντολή ώστε η θέση του κινήματος μετά τις εκλογές να το επιτρέπει να συνεισφέρει στην πολιτική σταθερότητα με νέους συσχετισμούς δυνάμεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ