ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 7ης Ιουλίου, συνεχίζονται αμείωτες οι περιοδείες των υποψήφιων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας σε ολόκληρη την Περιφερειακή Ενότητα.

Κλιμάκιο υποψήφιων και συγκεκριμένα οι Άννα Βαγενά, Βασίλης Ζωγράφος, Γιάννης Καριπίδης και Ρούλα Σουρλαντζή, περιόδευσαν το Σάββατο 29 Ιουνίου στον Τύρναβο και  συγκεκριμένα στη λαϊκή αγορά αλλά και το κέντρο της πόλης, συνομιλώντας με πολίτες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία την τετραετία 2019 – 2023.

Ο υποψήφιος βουλευτής Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε το βράδυ της Παρασκευής τον Πυργετό του Δήμου Τεμπών και το πρωί του Σαββάτου το χωριό Μαρμαρίνη του Δήμου Αγιάς.

Στην Μαρμαρίνη είχε την ευκαιρία να παρευρεθεί και να καταθέσει στεφάνι στο ετήσιο μνημόσυνο προς τιμήν των πεσόντων αγωνιστών ενάντια στους Γερμανούς κατακτητές, στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στον Πυργετό συνομίλησε με τους κατοίκους της περιοχής για τοπικά ζητήματα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προγραμματικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ τόσο για την παραγωγική ανασυγκρότηση του τόπου, όσο και για ποικίλα φλέγοντα ζητήματα.

Επισημαίνεται ότι το βράδυ του Σαββάτου, αντιπροσωπεία υποψήφιων βουλευτών από τη Λάρισα παρακολούθησαν την ομιλία του πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και επικεφαλής του ψηφοδελτίου, Αλέξη Τσίπρα στην παραλία του Βόλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ