ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΣΕ 250.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Καταγγελία του Μ. Χαρακόπουλου από Καλλιπεύκη – Γόννους

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και των προθύμων συνοδοιπόρων της, προκειμένου να πετύχει υπερπλεονάσματα για να μοιράζει προεκλογικά επιδόματα, κατέφυγε σε εσκεμμένη καθυστέρηση στις χορηγήσεις τεραστίου αριθμού συντάξεων. Το αποτέλεσμα ήταν 250 χιλιάδες συμπολίτες μας να βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς δεν λαμβάνουν

σύνταξη ακόμη και πάνω από 2 έτη.

Αυτή αποδείχθηκε ότι ήταν η πραγματική κοινωνική ευαισθησία της “πρώτης φορά αριστερά”, που δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να παραμείνει στην εξουσία. Την απάντηση, όμως, θα την λάβουν από τους συνταξιούχους την 7η Ιουλίου και θα είναι εκκωφαντική». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κατά τις επισκέψεις του σε Καλλιπεύκη και Γόννους.

Ο Θεσσαλός πολιτικός επισήμανε ότι «πρόσφατα πληροφορηθήκαμε την πάσα αλήθεια για την κατάσταση με τις συντάξεις, καθώς οι ίδιοι οι εργαζόμενοι στα Ταμεία ανακοίνωσαν ότι ο αριθμός των εκκρεμών αιτήσεων για χορήγηση κύριας και επικουρικής σύνταξης αλλά και εφάπαξ παροχών αγγίζει τις 258.618. Είναι δε χιλιάδες οι περιπτώσεις που οι χρόνοι έκδοσης των συνταξιοδοτικών πράξεων ξεπερνούν τα δύο έτη. Αυτή η κατάσταση δεν δημιουργήθηκε τυχαία, αλλά είναι αποτέλεσμα του μείγματος ιδεοληψιών και ανικανότητας όσων μας κυβέρνησαν τα 4,5 προηγούμενα χρόνια».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ