ΧΡΥΣΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Δεύτερο… σπίτι τους έκαναν το Εθνικό Γυμναστήριο της Μίκρας και την αίθουσα «Ι. Μελισσανίδης» οι αθλήτριες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, που μετά το θρίαμβο των προκριματικών επέστρεψαν δριμύτερες το Σάββατο 29 Ιουνίου, για να διαπρέψουν και στην Τελική Φάση Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων και Ατομικού Δ’ Κατηγορίας (Παγκορασίδων), Β’ περιφέρειας.

Οι νεαρές και πολλά υποσχόμενες αθλήτριες Α. Δρόσου, Αφ. Ζάχου, Στ. Καρκαντού, Μ. Κασκαμπά, Ευ. Παπαδημητρίου και Φ. Στεργίου κυριάρχησαν καταλαμβάνοντας το ψηλότερο σκαλί του βάθρου στο σύνθετο ομαδικό, ενώ ανάλογη επιτυχία σημειώθηκε και στο ατομικό level A και level B.

«Άλλη μια αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στις μικρές μας αθλήτριες που με αγάπη και προσήλωση κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους και φυσικά ευχαριστούμε τις προπονήτριες για τη σπουδαία δουλειά αλλά και τους γονείς των παιδιών που για ακόμη μια χρονιά μας εμπιστεύτηκαν και μαζί πανηγυρίσαμε ακόμη μία επιτυχία», σημειώνουν οι διοικούντες.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ Γ.Σ ΝΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με πολλές ευχές για «καλό καλοκαίρι» ευχαριστούν φορείς, εθελοντές, χορηγούς και φυσικά τους γονείς των μικρών αθλητριών η διοίκηση και οι προπονήτριες του Γ.Σ ΝΙΚΗ Λάρισας, αναφέροντας σε σχετική ανακοίνωση τα εξής:

“Έχοντας ολοκληρώσει τις προπονήσεις και τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, έφτασε η ώρα, η διοίκηση του συλλόγου και οι προπονήτριες όλων των τμημάτων να σας ευχαριστήσουν θερμά που για άλλη μια χρονιά εμπιστευτήκατε τη “Νίκη” για την εκγύμναση του σώματος και του πνεύματος των παιδιών σας.

Οι ισχυροί δεσμοί που έχουν αναπτύξει οι προπονήτριες και οι παράγοντες του συλλόγου με τα παιδιά και τους γονείς ήταν κάτι που επιβεβαιώθηκε από το κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, όπου ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία οι ετήσιες Γυμναστικές Επιδείξεις του συλλόγου μας. Την ακέραιη σχέση εμπιστοσύνης και συνεργασίας μας με τους φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας επιβεβαίωσαν οι παρουσίες των Θανάση Παιδή, Γιάννη Αλεξούλη και Θωμά Γ. Δαούλα, τους οποίους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκαναν να είναι κοντά μας.

Το παρών στην εκδήλωσή μας έδωσαν επίσης οι εθελοντές του Make a wish- Κάνε μια Ευχή για να μας ευχαριστήσουν καθώς και φέτος καταφέραμε όλοι μαζί γονείς και σωματείο να προσφέρουμε ένα αξιοσημείωτο χρηματικό ποσό ώστε να πραγματοποιηθούν όσο γίνεται περισσότερα παιδικά όνειρα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ΕΟΔΥΑ που ήταν φρουρός της σωματικής ακεραιότητας των παιδιών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης και φυσικά όλους τους χορηγούς μας που μας στηρίζουν όλο το χρόνο. Solis Α.Ε., Playhouse Atelier, ΣΟ.Φ.ΛΑ, ΣΥΝΠΕ SYNTHESIS, Calze-Calze.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλους σας και σας περιμένουμε αρχές Σεπτέμβρη για μια νέα ρυθμική χρονιά γεμάτη δράσεις και πολλές εκπλήξεις μέσα και έξω από τα γυμναστήρια!”.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ