ΑΘΗΝΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ: ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

“Χρειαζόμαστε μια καθαρή εντολή από τον ελληνικό λαό, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε καθαρές λύσεις, για την αναπτυξιακή προοπτική της χώρας”, σημειώνει σε όλες τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις επαφές της με κοινωνικούς κι επιχειρηματικούς φορείς, αλλά και απλούς πολίτες, η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής, 7 Ιουλίου, η δυναμική και δραστήρια δικηγόρος υπογραμμίζει την κρίσιμη απόφαση που καλούνται να λάβουν οι πολίτες, ιδίως οι νεότεροι για το μέλλον της χώρας: “Εμείς, την επόμενη μέρα των εκλογών δεν θέλουμε να κάνουμε συμβιβασμούς στο πρόγραμμα που σχεδιάζουμε για να επαναφέρουμε τη χώρα μας στο δρόμο της οικονομικής ανάκαμψης.

Το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών ήταν μια πρώτη δικαίωση της ΝΔ για όσα λέει τόσο καιρό και για την κριτική που ασκεί τόσο καιρό στη σημερινή κυβέρνηση. Και βέβαια ήταν μια δικαίωση και για τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, που έχει ζητήσει εκλογές από πολύ νωρίς, διαβλέποντας και διαισθανόμενος ο ίδιος την επιθυμία του κόσμου για πολιτική αλλαγή, στην ουσία για βελτίωση της ζωής του”.

Η κ.Σιαφαρίκα δεν διστάζει να απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες, θέτοντας το πραγματικό διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης: “Οφείλουμε όλοι να δώσουμε την ίδια βαρύτητα και στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Στη ΝΔ δεν επαναπαυόμαστε. Συνεχίζουμε, ταπεινά και με χαμηλούς τόνους, την προσπάθειά μας να πείσουμε τον κόσμο που μας ψήφισε ήδη μια φορά στις Ευρωεκλογές, αλλά και εκείνον τον κόσμο που ενδεχομένως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μας εμπιστευθεί, να τον κερδίσουμε και να τον πείσουμε να έρθει στις κάλπες και να μας επιλέξει.

Ζητώ από τους πολίτες να επιλέξουν Ανανέωση και Αξιοκρατία -το ένα δε σημαίνει τίποτα χωρίς το άλλο. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να έχουν όχι μόνον την πολιτική δεινότητα, αλλά και επάρκεια σύγχρονων γνώσεων για να μπορούν να δώσουν τη μάχη εκεί που πραγματικά γίνεται ο πόλεμος και λαμβάνονται οι αποφάσεις για τις ζωές όλων μας: σε κλειστά γραφεία και αίθουσες στις Βρυξέλλες”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ