ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΤΣΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ!

Ο γνωστός δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο νομό Γρεβενών ανοίγει την καρδιά του στο paidis.com και μας συστήνεται

Ο Ανδρέας Πάτσης αυτοδημιούργητος δικηγόρος θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στο νομό Γρεβενών τον τόπο του θέλοντας να προσφέρει στον τόπο που κατάγεται. Στο ερώτημα γιατί να ψηφίσει κάποιος Ανδρέα Πάτση αυτοί που τον γνωρίζουν απαντούν χωρίς περιστροφές:

“Όραμά του είναι να γίνει ο νομός Γρεβενών πρωταγωνιστής. Γιατί ο νομός Γρεβενών είναι ο τόπος του. Οι ρίζες του. Και θέλει να είναι υπερήφανος για αυτόν.

Γιατί οι λέξεις πατρίδα και οικογένεια είναι χαραγμένες βαθιά στην ψυχή του και την καθημερινότητά του.

Γιατί οι αξίες του, η δημιουργικότητά και η αποτελεσματικότητα του έχουν δοκιμαστεί στα 27 χρόνια της επιτυχημένης επαγγελματικής του σταδιοδρομίας, διαθέτοντας βαθιά γνώση του διεθνούς και οικονομικού περιβάλλοντος.

Γιατί το όραμά του είναι ο νομός Γρεβενών να είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων στη Δυτική Μακεδονία.

Γιατί έχει άριστη γνώση των προβλημάτων του νομού καθώς και τρόπους επίλυσης τους. Με άμεση πρόσβαση στα κέντρα αποφάσεων και δυνατότητα εύρεσης πόρων προς αξιοποίηση.

Γιατί έχει την ικανότητα να φέρει τους πολίτες του νομού σε άμεση επαφή με την Κεντρική Διοίκηση δημιουργώντας δεσμούς που θα αντέχουν στο χρόνο.

Γιατί μπορεί να κάνει πράξη όλα όσα ονειρευόμαστε. Για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Για τα παιδιά μας, για το μέλλον τους, για τον τόπο μας.

Ποιος είναι ο Ανδρέας Πάτσης

Κατάγεται από ένα μικρό αλλά απαράμιλλης ομορφιάς χωριό, το ∆οτσικό. Εκεί έζησαν οι παππούδες του και ο πατέρας του.

Τα Γρεβενά είναι η πατρίδα του και η αγάπη για τον τόπο του είναι ο λόγος που είναι υποψήφιος.

Επαγγελματικά, ξεκίνησε μόνος του τη δικηγορία με αγάπη και θέληση για προσφορά προς τον συνάνθρωπό του. Κατόρθωσε να δημιουργήσει μετά από μια διαδρομή 27 ετών επιχειρήσεις που προσφέρουν σε πελάτες σε όλο τον κόσμο, νομικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες σε επιχειρηματικό και επενδυτικό επίπεδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Κύπρο και Κωνσταντινούπολη.

Δεν πιστεύει στην τύχη. Πιστεύει στη σκληρή δουλειά, τη σοβαρότητα και την εντιμότητα. Θεωρεί πως αν έχεις σχέδιο, όραμα και ιδέες και τις υλοποιείς με σωστό τρόπο, η επιτυχία είναι δεδομένη.

Ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να είναι υποψήφιος εδώ, στις ρίζες του. Για να μπορέσει να προσφέρει τις γνώσεις του, τη δημιουργικότητά του, τις γνωριμίες του και τις ιδέες του, στους ανθρώπους που τους ενώνει ένα κοινό.

Η βαθιά αγάπη για την πατρίδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ