ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ: ΘΑ “ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΟΥΜΕ” ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΓΕΝΗ ΤΟΜΕΑ

“Οι σκληροί φόροι, τα υπέρογκα κόστη, και η ανεξέλεγκτη αύξηση των τιμών στα καύσιμα ήταν η επένδυση της απερχόμενης κυβέρνησης για ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, στην Ελλάδα που παρότι ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι η μοναδική χωρίς αγροτικό πετρέλαιο, και μέσα στην τριάδα των πρωταθλητριών χωρών

που το κοκτέιλ… της καταστροφής χτυπάει κόκκινο»…

Παρεμβατικός στην “καρδιά” των θεμάτων του αγροτικού κόσμου, όπως και στις πάμπολλες ερωτήσεις του προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης , ήταν ο Γιώργος Κατσιαντώνης στη συνάντησή του με κατοίκους της Νίκαιας, της Χάλκης, του Κυπάρισσου, του Αγίου Γεωργίου, του Δοξαρά και της Κοιλάδας.

Ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, που μιλάει καθημερινά με αγρότες του Νομού Λάρισας, στοχεύοντας στο δίκαιό τους όχι μέσα από γραφείο του…αλλά από το χωράφι, όπου αντί για την ανάπτυξη “καρποφορεί” η απαξίωση των κυβερνώντων, επισήμανε την αναγκαιότητα της αναγέννησης του πρωτογενούς τομέα, μέσα από βαθιές τομές και πρόγραμμα στην πράξη.

“Και αυτό θα το διασφαλίσουμε με σταθερούς πόρους από την νέα ΚΑΠ για όλους τους αγρότες. Με εντατικοποίηση των ελέγχων για την πάταξη των παράνομων ελληνοποιήσεων στα προϊόντα. Με το ξύπνημα από το «κώμα» κρατικών αγροτικών φορέων. Με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ουσιαστικά στην υπηρεσία των αγροτών. Με τη μείωση του εισαγωγικού φορολογικού συντελεστή από το 22% στο 9% σε εισοδήματα μέχρι 10.000 ευρώ.

Με δικαιότερη φορολογία για όλους, με κόστη που συνάδουν με την πραγματικότητα, με κίνητρα για παραγωγικότητα, ώστε οι αγροτικές οικογένειες να μπορούν να εξασφαλίζουν την ποιότητα ζωής που δικαιούνται τα παιδιά τους” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ