ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΕΛΑΛΗΣ

Συνάντηση με τη διοικητική επιτροπή του Επιμελητήριο Λάρισας είχε τη Δευτέρα 1-7- 2019 ο υποψήφιος βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Γελαλής. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Γελαλής αναφέρθηκε στα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη των επαγγελματιών,

όπως η ρύθμιση των 120 δόσεων για χρέη προς ασφαλιστικά ταμεία και τη φορολογική διοίκηση, η λειτουργία της πλατφόρμας για την προστασία της πρώτης κατοικίας και η χορήγηση μικροπιστώσεων μέσω της αναπτυξιακής τράπεζας.

Παράλληλα υπογράμμισε πως στο αμέσως επόμενο διάστημα, μετά από την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την αναπτυξιακή τροχιά στην οποία βρίσκεται , θα βοηθηθεί με μείωση των φορολογικών συντελεστών και παροχή κινήτρων αναπτυξιακών στις επιχειρήσεις.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιαννακόπουλος έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη δεύτερη ευκαιρία που θα πρέπει να έχουν οι οι επιχειρηματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην άριστη συνεργασία που υπήρξε στο παρελθόν όταν ο κ. Γελαλής ήταν πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου αλλά και βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ