ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ

Δεσμεύσεις του Μάξιμου Χαρακόπουλου σε μεγάλη συγκέντρωση στα Φάρσαλα

 «Επειδή ακούω παράπονα για τον πρώην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ που κατάγεται από τα Φάρσαλα ότι δεν έφτιαξε τον δρόμο Λάρισα-Φάρσαλα, οφείλω να πω -αν και ο Γιώργος Σουφλιάς δεν χρειάζεται τη δική μου υπεράσπιση- ότι με τον πρώην δήμαρχο Πολυδάμαντα Βαγγέλη Μπαλατσό και τον πρώην δήμαρχο Ναρθακίου Τάκη Καπετάνο

τον επισκεφθήκαμε και είχε δρομολογήσει την μελέτη του έργου. Υπενθυμίζω ότι τότε ο Σουφλιάς όφειλε να βλέπει το δάσος και όχι το δένδρο.

Η χώρα δεν είχε ολοκληρωμένη την ΠΑΘΕ, δεν είχαν γίνει το πέταλο του Μαλιακού και τα Τέμπη, η Ιόνια Οδός, η Ολύμπια Οδός, ο Ε-65. Για δε την κριτική ότι έγιναν ο Λάρισα-Καρδίτσα και ο Λάρισα-Τρίκαλα, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι πρόκειται για πρωτεύουσες νομών. Τώρα πια είναι η ώρα για τον δρόμο Λάρισα-Φάρσαλα.

Υπάρχει, άλλωστε η ισχυρή βούληση της Περιφέρειας, το έργο είναι ψηλά στην ατζέντα της νέας δημοτικής αρχής  και θέλω να πιστεύω ότι με τη νέα κυβέρνηση και τη συνεργασία που θα έχουμε θα δρομολογηθεί η υλοποίησή του στη νέα τετραετία». Τα παραπάνω τόνισε καταχειροκροτούμενος από εκατοντάδες Φαρσαλινούς ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Φάρσαλα.

Βουλευτές μαριονέτες συμφερόντων…

Ο Θεσσαλός πολιτικός ευχαρίστησε τους πολίτες της επαρχίας που τον αναδεικνύουν πρώτο βουλευτή του νομού για την πολύτιμη στήριξή τους. Όπως είπε «δύναμή μου είστε εσείς και όχι οικονομικά συμφέροντα, όπως αυτά που με πολέμησαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που θέλουν βουλευτές “μαριονέτες”. Μπορώ να σας κοιτάζω στα μάτια γιατί πιστεύω ότι τίμησα την εντολή που μου δώσατε, εκπροσωπώντας σας επάξια με σοβαρότητα και συνέπεια, αγωνιζόμενος για τα προβλήματα του τόπου και τις αγωνίες των ανθρώπων του καθημερινού μόχθου».

Ασφάλιστρο ΕΛΓΑ

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος με αφορμή τις πρόσφατες ζημιές από χαλάζι καυτηρίασε «την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ που μιλά για νέο κανονισμό του ΕΛΓΑ όταν 4,5 χρόνια δεν προχώρησε στην υλοποίηση της αναλογιστικής μελέτης για την κάλυψη επιπλέον κινδύνων και ζημιογόνων νόσων».

Όπως είπε «το πιο εγκληματικό είναι ότι ακύρωσαν το μέτρο 17 στο ΠΑΑ που είχε σχεδιάσει η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και πρόβλεπε 200 εκατομμύρια ευρώ για την κλιματική αλλαγή με επιδότηση ασφαλίστρου για αγρότες και κτηνοτρόφους».

Κηραλοιφές για φαλάκρες…

Το στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ζήτησε ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση και όχι ψήφο σε κόμματα διαμαρτυρίας μιας χρήσης και θεομπαίχτες που εμπορεύονται την πίστη του λαού, επικαλούμενοι δήθεν ιδιόχειρες επιστολές του Χριστού και “ευλογημένες” κηραλοιφές για φαλάκρες».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ