ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη περιοδεία της Ένωσης Κεντρώων στους Δήμους Ελασσόνας, Φαρσάλων, Κιλελέρ, Τεμπών και Αγιάς

Ακούραστος ο νεαρός υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος συνεχίζει τον προεκλογικό μαραθώνιο σε δήμους του νομού, ενώ επικεφαλής κλιμακίων περιόδευσε της προηγούμενες μέρες σε χωριά της Ελασσόνα, των Τεμπών, της Αγιάς, του Κιλελέρ αλλά και στα Φάρσαλα.

Το απόγευμα της Τετάρτης οι υποψήφιοι της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος και Χριστίνα Τσιαμούρα επισκέφθηκαν χωριά του Δήμου Κιλελέρ και του Δήμου Φαρσάλων, ενώ ξεκινώντας από τους Αγίους Αναργύρους, συνέχισαν στον Άγιο Γεώργιο, την Κυπάρισσο, την Κρήνη και κατέληξαν στα Φάρσαλα. Πολλά τα θετικά σχόλια από τους κατοίκους του χωριού για τη στάση του προέδρου του κόμματος Βασίλη Λεβέντη και την ειλικρίνεια του λόγου του, ενώ ευχήθηκαν με θέρμη καλή επιτυχία στους νεαρούς και δραστήριους υποψήφιους, εκφράζοντας αισιοδοξία για την είσοδο του κόμματος στη Βουλή.

Την Πέμπτη το βράδυ ο υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκε το Μακρυχώρι, όπου συνάντησε τον έτερο υποψήφιο Σάκη Τσέτσιλα, ο οποίος κατάγεται από την περιοχή. Ιδιαίτερες οι σχέσεις του προέδρου του κόμματος Β. Λεβέντη με τους κατοίκους της περιοχής, «τον τιμούν πάνω από 30 χρόνια δίνοντας ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό προς την Ένωση Κεντρώων, ενώ ο πρόεδρος δεν παραλείπει συχνά μια στάση στην περιοχή όταν πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αθήνας – Θεσσαλονίκης», επισημαίνει ο Γ. Αναγνωστόπουλος, διαπιστώνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξη των ντόπιων.

Την Παρασκευή η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις στο Ομόλιο, το Στόμιο και τα παράλια Αιγάνης, ενώ ο κ. Αναγνωστόπουλος συζήτησε με τους επαγγελματίες τις περιοχής για τον τουρισμό και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τους καλοκαιρινούς μήνες.

Στο επίκεντρο η υπέρμετρη φορολογία, ενώ απογοητευμένοι επαγγελματίες σημείωναν με παράπονο πως εργάζονται και τα έξοδα είναι περισσότερα από τα έσοδα.

Αυτή τη στιγμή η χαμηλότερη εισοδηματική κλίμακα φόρων και εισφορών είναι αθροιστικά περίπου στο 50%, με 100% προκαταβολή φόρου και διάφορα τέλη. Κι αν προσπαθήσει κάποιος να εργαστεί παραπάνω στην επιχείρησή του και να βγάλει περισσότερα χρήματα, τότε δουλεύει για το κράτος, διότι φόροι και εισφορές αυξάνονται όταν κερδίζεις περισσότερα και η κλίμακα φτάνει στο 45% με 10% εισφορά αλληλεγγύης, 27% ασφαλιστικές εισφορές, 100% προκαταβολή και διαφορά τέλη. Με αυτό το μοντέλο το οποίο ακολουθούν οι δύο διεκδικητές της εξουσίας δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο”, υπογράμμισε ο Γ. Αναγνωστόπουλος, αναφέροντας στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες της περιοχής ότι δυστυχώς δεν πρόκειται να αλλάξουν σημαντικά τα παραπάνω, παρά το προεκλογικό τάξιμο της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν προτίθενται κανένας να προχωρήσει σε βαθιές μεταρρυθμίσεις που αφορούν τις κρατικές δαπάνες.

Το ίδιο βράδυ ο κ. Αναγνωστόπουλος επισκέφθηκε το Συκούριο, όπου παραβρέθηκε στην εκδήλωση του Μορφωτικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου της περιοχής και παρακολούθησε τη μουσικοχορευτική παράσταση “Χοροχρώματα της Ελλάδας” μαζί με νεοεκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και τον νέο δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη.

Το βράδυ του Σαββάτου ακολούθησε επίσκεψη στους Γόννους, όπου ο Γ. Αναγνωστόπουλος, με τη συνυποψήφιά του Μαρίνα Σανίδα, η οποία κατάγεται από την περιοχή, μίλησαν με πλήθος κόσμου στην πλατεία. Συνταξιούχοι, αγρότες και άνεργοι εξέθεσαν τα προβλήματά τους στους νεαρούς υποψήφιους, οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής αφού και οι δύο είναι Δημότες Τεμπών και δείχνουν ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθούν με τα προβλήματα του τόπου.

Την Κυριακή το πρωί ο Γ. Αναγνωστόπουλος μαζί με τον Κωνσταντίνο Γκόγκο, τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ένωσης Κεντρώων περιόδευσαν σε Δολίχη και Λιβάδι Ελασσόνας. Ο κ. Γκόγκος, ο οποίος είχε εξαιρετική παρουσία στις ευρωεκλογές καταλαμβάνοντας την 4η θέση μεταξύ των υπόλοιπων υποψηφίων, ευχαρίστησε τους κατοίκους της περιοχής και τους ζήτησε να στηρίξουν την Ένωση Κεντρώων για να εισέλθει η πατριωτική φωνή της λογικής, των αδυνάτων  και του ελέγχου της διαπλοκής στην επόμενη Βουλή. Ζήτησε από τους Ελασσονίτες να στηρίξουν το Γ. Αναγνωστόπουλο, έναν νέο με όρεξη, γνώσεις και πίστη στο πρόγραμμα της Ένωσης Κεντρώων και το πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, για να δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται η νέα γενιά για να βγει μπροστά και να αλλάξει την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Τη Δευτέρα ο νεαρός υποψήφιος παραβρέθηκε στους Αγίους Αναργύρους του Δήμου Κιλελέρ παρακολουθώντας τον εσπερινό, συμμετέχοντας στην περιφορά της εικόνας και στις εκδηλώσεις της περιοχής, σε μια ακόμη εποικοδομητική επίσκεψη.

«Συζητήσαμε με ντόπιους και ζητήσαμε τη στήριξη της Ένωσης Κεντρώων και του Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος μιλά με τη γλώσσα της αλήθειας και απομονώνεται από το πολιτικό σύστημα για 40 χρόνια», ανέφερε ο Γ. Αναγνωστόπουλος.

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ