ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΆΜΕΣΕΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ

«Προχωράμε άμεσα για όλο το τουριστικό πακέτο, εστίασης και διαμονής στην μείωση του ΦΠΑ στο 13%, και σε επόμενο στάδιο στο 11%, προκειμένου να ενισχυθεί η ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος». Τη θέση αυτή που αποτελεί δέσμευση της ΝΔ επανέλαβε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κ. Στέλλα Μπίζιου

κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Γραφείο Υποστήριξης Τουρισμού στη Λάρισα.

«Ο τουρισμός αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χώρας μας. Ωστόσο, αυτό που καταγράφεται από τους επίσημους δείκτες είναι πως ενώ ο αριθμός των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα αυξάνεται, τα έσοδα μειώνονται. Αυτό και μόνο το στοιχείο μας οδηγεί στην ανάγκη εφαρμογής ενός διαφορετικού σχεδίου τουριστικής πολιτικής, ενός σχεδίου που είναι έτοιμο να εφαρμοστεί από την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ», σημείωσε η κα Μπίζιου.

«Το σχέδιο αυτό αφορά και το νομό της Λάρισας. Ο επιβλητικά ιστορικός Όλυμπος θα πρέπει να γίνει το σημείο αναφοράς στην τουριστική πολιτική του νομού μας, σε συνδυασμό με τα μοναδικά σε ομορφιά παράλια μας. Θα πρέπει να ενισχύσουμε τον θρησκευτικό και τον ιαματικό τουρισμό σε συνδυασμό με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ταυτόχρονα να προσελκύσουμε τουρίστες όλο το χρόνο με αιχμή του δόρατος τα σύγχρονα μουσεία και το αρχαίο θέατρο της Λάρισας. Το μέλλον ξεκίνησε…», κατέληξε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ