ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟΣΤΑ, ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

Σκληρή κριτική άσκησε ο Κώστας Μπαργιώτας από τα Φάρσαλα

Τα Φάρσαλα επισκέφθηκε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής, κ. Κώστας Μπαργιώτας, όπου συνομίλησε με πλήθος κόσμου. Η συζήτηση αφορούσε, κυρίως, το θέμα των ημερών, δηλαδή τις εκλογές και το τοπίο μετεκλογικά, αλλά και το μεταρρυθμιστικό σχέδιο του Κινήματος Αλλαγής.

Ο βουλευτής ανέφερε «Μετά από τόσα χρόνια κρίσης, ο δικός μας αγώνας είναι να ανατρέψουμε το σκηνικό του διχαστικού διπόλου ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ που θα οδηγήσει τη χώρα και τους πολίτες σε νέα αδιέξοδα. Χρειάζεται ισχυρό Κίνημα Αλλαγής που θα αποτρέψει την κυριαρχία της Δεξιάς και παράλληλα θα αποδυναμώσει ακόμα περισσότερο και καθοριστικά το ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα δεν πρέπει να μπει σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις με απλή αναλογική. Ο λόγος για τον οποίον καταψηφίσαμε την απλή αναλογική όταν την έφερε ο κ. Τσίπρας στη Βουλή ήταν ότι βλέπαμε ότι πηγαίναμε σε ακυβερνησία. Ο κ. Τσίπρας που έφερε την απλή αναλογική λέει: «εγώ δεν συνεργάζομαι με κανέναν». Από την άλλη, ο κ. Μητσοτάκης εκβιάζει πραγματικά ωμά τον ελληνικό λαό λέγοντας: «αυτοδυναμία ή χάος».

Εμείς θα κάνουμε ό, τι κάναμε πάντα. Θα βάλουμε πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας. Την ώρα που εκείνοι μιλούν για αριθμούς και καρέκλες, εμείς μιλάμε για τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος. Θέλουμε να ανακόψουμε το κλίμα αποεπένδυσης, θέλουμε να επιστρέψουν οι νέοι που έφυγαν στο εξωτερικό, θέλουμε να πείσουμε τους νέους που ψήφισαν με ποσοστό 13% Χρυσή Αυγή στις ευρωεκλογές να μας ακούσουν, θέλουμε να δημιουργήσουμε σταθερές θέσεις εργασίας, θέλουμε να επιστρέψει η υπερηφάνεια στον Έλληνα. Για να γίνουν όλα αυτά, χρειάζεται σχέδιο. Είμαστε το μόνο κόμμα που έχει ολοκληρωμένη πρόταση για μεταρρυθμίσεις, το «Σχέδιο Ελλάδα»».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ