ΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ Η ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ

Με πολλές βραβεύσεις πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης της ακαδημίας ποδοσφαίρου του Προμηθέα Λάρισας στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Larissa Sports Center.

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας Βαγγέλης Στεφανής μιλώντας στους γονείς και τους μικρούς ποδοσφαιριστές αναφέρθηκε στην φετινή αγωνιστική πορεία όλων των τμημάτων η οποία ήταν εξαιρετική και τόνισε ότι τα αποτελέσματα αυτά είναι απόρροια ομαδικής δουλειάς και άψογης συνεργασίας της προπονητικής ομάδας, των αθλητών και των γονέων.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο δημοσιογράφος και εν ενεργεία ποδοσφαιριστής της ανδρικής ομάδας του Συλλόγου Δημήτρης Πετρωτός, ο οποίος παρουσίασε την εκδήλωση.

Αρχικά πραγματοποιήθηκαν οι καθιερωμένες βραβεύσεις στους ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες παρουσίες σε προπονήσεις και αγώνες για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, που ήταν, ανά ομάδα και ανά έτος γέννησης, οι παρακάτω:

Προμηθέας Ανδρικό:              Παπαδόντας Κωνσταντίνος

Κ16 (2003-2004)                    Παϊτέρης Κωνσταντίνος και Αναστασίου Έλενα

Κ14 (2005)                              Χατζησαββίδης Θεόδωρος

Κ14 (2006)                              Τασίκας Άκης

Κ12 (2007)                              Κώστας Άγγελος

Κ12 (2008)                              Τσάρας Ηλίας

Κ10 (2009)                              Κατσόγιαννος Στυλιανός

Κ10 (2010)                              Στεφανή Αφροδίτη

Κ8 (2011-2012)                      Παπακωνσταντίνου Ιάσονας

Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των πρώτων σκόρερς των τμημάτων που συμμετείχαν φέτος σε πρωταθλήματα της Ε.Π.Σ.Λ. και συγκεκριμένα:

Προμηθέας Ανδρικό               Πρισακάρου Στέφανος

Κ16                                         Καπετανόπουλος Αστέριος

Κ14                                         Χατζησαββίδης Θεόδωρος

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Στέφανος Πρισακάρου βραβεύτηκε επίσης ως ο πρώτος σκόρερ ολόκληρης της Α1 τοπικής κατηγορίας, όπου συμμετείχε φέτος η ανδρική ομάδα του Προμηθέα, σκοράροντας 31 τέρματα.

Οι βραβεύσεις συνεχίστηκαν με τους ποδοσφαιριστές του Προμηθέα, που αναδείχθηκαν οι πολυτιμότεροι (MVP) των ομάδων που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ:

Προμηθέας Ανδρικό               Σκαφιδάς Κωνσταντίνος

Κ16                                         Παϊτέρης Κωνσταντίνος

Κ14                                         Μανίκας Άγγελος

 

Η επόμενη βράβευση αφορούσε την αθλήτρια του Προμηθέα Αναστασίου Έλενα, η οποία τον Ιανουάριο μεταγράφηκε στην γυναικεία ομάδα των Ελπίδων Καρδίτσας και αγωνίστηκε με αυτή στην Α’ Εθνική Κατηγορία των γυναικών, ενώ κλήθηκε και συμμετείχε με επιτυχία στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων, έχοντας μπροστά της λαμπρό μέλλον.

Ακολούθησε μια πολύ ευχάριστη βράβευση, καθώς αφορούσε τον μικρότερο σε ηλικία παίχτη της ακαδημίας, ο οποίος ήταν ο Παπανικολάου Νικόλαος, γεννημένος στις 09/11/2013.

Στη συνέχεια βραβεύτηκε από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Σωτήρη Σουλούκο ο μεγάλος χορηγός της ομάδας η εταιρεία «Κασίδης Α.Ε.», που εκπροσωπήθηκε από τον κ. Κασίδη Αθανάσιο, μια χορηγία που βοήθησε σημαντικά τον Σύλλογο την αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Επίσης, ο Προμηθέας Λάρισας αισθάνεται την ανάγκη και να ευχαριστήσει την εταιρεία «Σουλούκος Catering» του κ. Γεώργιου Σουλούκου, το «Café Campo» του κ. Τσέτσιλα, την εταιρεία «DD» του κ. Κρικέλη, την ταβέρνα «Λιμανάκι» του κ. Μπάμη, τα σούπερ μάρκετ «Τσουμάνης» των αδερφών Τσουμάνη για την πολύχρονη και πολύτιμη οικονομική βοήθεια στην ομάδα μας.

Πριν το τέλος της εκδήλωσης, παρουσιάστηκαν στους παραβρισκόμενους οι 27 φίλοι μας από το Ρόστοκ της Γερμανίας, οι οποίοι επισκέφθηκαν την πόλη μας και φιλοξενήθηκαν από τον Προμηθέα Λάρισας από τις 23/6/2019 έως τις 30/6/2019, στα πλαίσια της 3ης φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, στο οποίο συμμετέχει ο Σύλλογος τη διετία 2018-2019. Οι εκπρόσωποι του Γραφείου Αθλητισμού και Νεολαίας του κρατιδίου Mecklenburg-Vorpommern (“Sportjugend Mecklenburg-Vorpommern”), όσο και οι μικροί ποδοσφαιριστές του Συλλόγου SV Warnemünde Fußball και οι συνοδοί τους βραβεύτηκαν από τον Προμηθέα Λάρισας για την συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

Στα πλαίσια της 4ης φάσης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος, η Ελληνική αποστολή των αθλητών του Προμηθέα και των συνοδών τους θα βρίσκεται στην περιοχή του Ρόστοκ από την 1η/8/2019 έως τις 8/8/2019, με αθλητές των ηλικιών 2005-2006-2007. Αξίζει να τονιστεί ότι όλα τα έξοδα του προγράμματος τα αναλαμβάνει το ομοσπονδιακό κρατίδιο Mecklenburg-Vorpommern, ενώ η επιθυμία και ο στόχος και των δύο συμμετεχόντων πλευρών είναι το πρόγραμμα να πραγματοποιηθεί και την επόμενη χρονιά.

Επίσης για την πολύ σημαντική βοήθειά τους στην υλοποίηση του Ευρωπαϊκού αυτού Προγράμματος απονεμήθηκαν ευχαριστήριες πλακέτες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, που εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού, Αθλητισμού, Απασχόλησης και Δια βίου Μάθησης κ. Νίκο Λιούπα και στον Δήμο Αγιάς και τον Δήμαρχό του κ. Αντώνη Γκουντάρα.

Στο τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν από τους προπονητές σε κάθε παιδί ατομικοί φάκελοι με στατιστικά στοιχεία και ενημερωτικά έντυπα, διεξήχθησαν παιχνίδια με τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών όλων των ηλικιών αλλά και των φιλοξενουμένων Γερμανών, ενώ υπήρχαν σουβλάκια και λουκάνικα για όλους από τον μεγάλο χορηγό, την εταιρεία Κασίδης Α.Ε..

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ