ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

Επισκέψεις στα γραφεία των Πολυτέκνων και Τριτέκνων επαρχίας Ελασσόνας πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ Στέλλα Μπίζιου, κατά τη διάρκεια επαφών της με φορείς της επαρχίας Ελασσόνας.

Η κα Μπίζιου συνεργάστηκε με τα μέλη των διοικήσεων Πολυτέκνων και Τριτέκνων αναλύοντας το πρόγραμμα της ΝΔ για τους πολύτεκνους αλλά και για το δημογραφικό. Η ίδια, ως μέλος τρίτεκνης οικογένειας, στάθηκε ιδιαίτερα στον ρόλο των τρίτεκνων οικογενειών στην οικογένεια και στα προβλήματα που αυτές αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Μπίζιου δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Το δημογραφικό αποτελεί για την χώρα μας το νούμερο ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε χωρίς καμία καθυστέρηση. Αποτελεί ένα πρόβλημα που αγγίζει τα όρια της ύπαρξής μας ως έθνος και το οποίο δεν μπορεί να λυθεί από τη μία μέρα στην άλλη.

Η στήριξη των πολύτεκνων και των τρίτεκνων οικογενειών θεωρείται προαπαιτούμενο στην χάραξη μιας εθνικής στρατηγικής. Η κυβέρνηση της ΝΔ καθιερώνει επίδομα €2.000 για κάθε παιδί που γεννιέται στην Ελλάδα. Αυξάνει το όριο του αφορολόγητου κατά €1.000 για κάθε παιδί. Επαναφέρει τα επιδόματα για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες στο επίπεδο πριν από τις μειώσεις του 2018. Αυτά αποτελούν μόνο κάποια ενδεικτικά μέτρα στον συνολικό σχεδιασμό μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ