ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!

Η Χαρίκλεια Σουρλαντζή-Ζαχαράκη Υποψήφια Βουλευτής Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Την  Κυριακή  7-7-2019,  θα κληθούμε να αποφασίσουμε τόσο για το μέλλον το δικό μας όσο και των παιδιών μας. Οι μέρες που απέμειναν είναι μετρημένες.  Περάσαμε  πολλά τα χρόνια των μνημονίων, τα ξέρουμε και τα θυμόμαστε πιστεύω όλοι .Το θέμα είναι  να μην μείνουμε  αδρανείς  και απαθείς για την εξέλιξη των γεγονότων.

Με την ψήφο μας μπορούμε να μην γυρίσουμε πίσω ….Πρέπει και μπορούμε να δώσουμε  την  απάντηση στην κάλπη.

Με  την αποχή σημαία διαμαρτυρίας σίγουρα χάνετε  η ευκαιρία  για αληθινή διαμαρτυρία  αλλά κυρίως θα δώσετε   την ευκαιρία να  την αρπάξουν   κάποιοι άλλοι που ψηφίζουν  αυτό που δεν θα σας  εκφράζει. Το να μην πάμε  στις 7 Ιουλίου να ψηφίσουμε, σημαίνει ότι θα καθορίσουν άλλοι αν και με τι συνθήκες θα δουλεύουμε , τι μισθό θα παίρνουμε, σε ποιο πανεπιστήμιο θα σπουδάσουν τα παιδιά μας  , τι φορο θα πληρώσουμε  και πολλά άλλα.

Προεκλογικά τ ο 2015 αναρωτιόμασταν σαν κοινωνία πότε η χώρα θα προχωρήσει και στην τυπική χρεοκοπία. Προεκλογικά σήμερα το 2019  μετά από τεσσεράμισι χρόνια  αναρωτιόμαστε  τί είδους ανάπτυξη θέλουμε, δίκαιη ανάπτυξη ή ανάπτυξη για λίγους ; Γιατί μετά την έξοδο από τα μνημόνια, τον Αύγουστο του 2018, αυτή θεωρείται δεδομένη.

Η κρισιμότητα των εκλογών της 7ης Ιουλίου είναι  πιο σημαντική από ποτέ. Σε αυτές τις Εκλογές κρίνεται το μέλλον του τόπου μας, κρίνεται αν θα ανταμειφτούν οι κόποι και οι θυσίες μας ή θα γυρίσουμε πίσω .

Έχουν λεχθεί πολλά. Όλοι μας έχουμε μέτρο σύγκρισης πλέον. Έχουμε πει κι έχουμε γράψει τόσα πολλά γι’ αυτές τις εκλογές που κανείς δεν θα μπορεί να πει αύριο…«δεν ήξερα»

Φίλες και φίλοι, πριν απλώσετε το χέρι με το ψηφοδέλτιο στην κάλπη πρέπει να έχετε απαντήσει στα παρακάτω ερωτήματα

  1. ΠΟΙΟΙ μας έφτασαν μέχρι εδώ; Την απάντηση την γνωρίζετε ΟΛΟΙ.
  2. Θα αναθέσουμε τη διαχείριση της χώρας σε αυτούς που την χρεοκόπησαν ή σε εκείνους που απέδειξαν ότι λύνουν προβλήματα;
  3. Τι είδους ανάπτυξη θέλουμε;

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει:

ανάπτυξη με  κοινωνική συνοχή,

διασφάλιση των  κοινωνικών  αγαθών όπως η υγεία, η παιδεία, η στέγη,  για όλους

σταθερή εργασία, με αποδοχές για αξιοπρεπή διαβίωση

η βάση  πάνω στην οποία θα δομηθεί αυτό το σχέδιο, σταθερής και δίκαιης ανάπτυξης, θα είναι κυρίως η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα αλλά και ο πρωτογενής τομέας.

  1. Ποιοι θα μας εκπροσωπήσουν;

Μπορούν;

Θέλουν; Να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που αφορούν τη θέση του βουλευτή ;

Τι γνωρίζω γι αυτούς;

Πού ήταν μέχρι πριν τις εκλογές;

Η απόφαση που θα λάβετε  είναι σημαντική.

Ο κάθε υποψήφιος έκανε ότι πίστευε σωστό και πρέπον.

Προσωπικά έδωσα την  εκλογική μάχη , χωρίς προβολή στα πρωτοσέλιδα, διαφημίσεις , συνεντεύξεις κλπ αλλά με  τα  μέσα  που διέθετα στη φαρέτρα μου.

Εξ άλλου για πέντε ολόκληρα χρόνια  γνωρίσατε  το αποτέλεσμα της δουλειά μου το οποίο είναι φανερό από την συμμετοχή μου στο Δήμο Τυρνάβου από τις θέσεις που υπηρέτησα.

Φίλες και φίλοι ,

Δώστε μας την ευκαιρία να συνεχίσουμε, υπεύθυνα, σοβαρά και  αποτελεσματικά. Η αριστερά είναι το συμφέρον του λαού.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ