ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ

Δήλωση της Ελένης Μαρίας (Μαριλένας) Θωμοπούλου, πρώην μέλος της Ν.Ε. Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ

Μπροστά στην κάλπη της 7ης Ιουλίου, η πραγματικότητα των μεγάλων προβλημάτων που όλοι κι όλες ζούμε, διαψεύδει κατηγορηματικά τα αφηγήματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ και δείχνει το τί ετοιμάζεται για μετά τις εκλογές με οποιαδήποτε κυβέρνηση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τιμωρείται ο ΣΥΡΙΖΑ με ψήφο στη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, δοκιμασμένες δυνάμεις του συστήματος. Καμιά εμπιστοσύνη στο ΜέΡΑ25, που ο επικεφαλής τους ήδη έχει δηλώσει ότι όχι μόνο δε θα διστάσει, αλλά είναι εκ των προτέρων ανοικτός σε μετεκλογική συνεργασία “για το καλό της χώρας”. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να δει την πόρτα της εξόδου αρχικά από τη Βουλή κι εν συνεχεία γενικότερα, η φασιστική/ναζιστική ομάδα της Χ.Α., αυτό το συνονθύλευμα τάχα πατριωτών αλλά επί της ουσίας τραμπούκων και δολοφόνων. Και μαζί μ’ αυτούς και το έτερο δεκανίκι του συστήματος και συνοδοιπόρος των τελευταίων, η Ελληνική Λύση του Κ. Βελόπουλου.

Στις εκλογές της επόμενης Κυριακής 7 Ιούλη, για το λαό, το πραγματικό δίλημμα είναι ένα: νέα Μνημόνια και επιτροπείες ή εάν την επόμενη μέρα θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που θα μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής.

Ο μόνος δρόμος είναι η συμπόρευση και η σύμπλευση με το ΚΚΕ, που κατεβάζει και στο ν. Λάρισας ένα ψηφοδέλτιο μάχης, γεμάτο από αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, μαχητές και μαχήτριες, ο καθένας και η καθεμιά στον τομέα του/της, αλλά και παρόντες και παρούσες στο πολιτικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της πόλης, του νομού και κατ’ επέκταση, της χώρας μας.

Δεν απέχουμε από τις εκλογές, όχι τέτοιο δώρο σ’ όσους μας εξαπάτησαν. Όλοι κι όλες, λοιπόν, μαζικά στις κάλπες και την επόμενη Κυριακή 7η Ιουλίου, ώστε να δώσουμε για μια ακόμη φορά, δύναμη στη δύναμή μας και την επόμενη μέρα, με ισχυρό ΚΚΕ!

Ελένη Μαρία (Μαριλένα) Θωμοπούλου

Βοηθός φαρμακείου, επικοινωνιολόγος/δημοσιογράφος, απόφοιτη Παντείου, μέλος εξελεγκτικής επιτροπής του Συνδικάτου εργαζομένων φαρμάκου, καλλυντικών και συναφών επαγγελμάτων ν. Λάρισας, πρώην μέλος ΝΕ Λάρισας ΣΥΡΙΖΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ