Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ

Το μήνυμα του Βασίλη Κόκκαλη σε επισκέψεις του σε χωριά και σε φορείς του νομού 

«Κάθε εκλογική αναμέτρηση είναι διαφορετική, με άλλα χαρακτηριστικά και πάντοτε ξεκινά για όλους από το μηδέν. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους όσοι σπεύδουν να ράψουν υπουργικά κουστούμια. Οι πολίτες γνωρίζουν καλά το διακύβευμα των Κυριακάτικων εκλογών γι’ αυτό και η ανατροπή θα έλθει μέσα από την αναγνώριση

του έργου μας».

Τα παραπάνω επεσήμανε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υποψήφιος βουλευτής Λάρισας με τον ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» κ. Βασίλης Κόκκαλης, στο πλαίσιο του πλήθους των επαφών που είχε τα τελευταία εικοσιτετράωρα σε χωριά του νομού, αλλά και φορείς και υπηρεσίες.

Όπως σημείωσε ο κ. Κόκκαλης, «η μεγάλη ανατροπή θα έλθει την Κυριακή, γιατί η κοινωνία έχει μνήμη. Γιατί οι πολίτες θυμούνται τι πέρασαν, ποιος τους πέταξε στον φορτουνιασμένο ωκεανό των μνημονίων και τους ζήτησε να κολυμπήσουν χωρίς σωσίβιο. Και ξέρουν ποιος έβγαλε τη χώρα στα ήρεμα νερά, ώστε σήμερα να μπορούν οι ίδιοι να αποφασίζουν για το μέλλον τους και όχι η Τρόικα ή οι Θεσμοί».

Ο Λαρισαίος υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ – «Προοδευτική Συμμαχία» τόνισε επίσης με νόημα ότι «το τελευταίο που θα ήθελε σήμερα η ελληνική κοινωνία είναι ένα πισωγύρισμα στην εξαθλίωση, την αναξιοπρέπεια και την απώλεια ελπίδας. Γι’ αυτό και δε θα επιτρέψει να κάνουν ρεσάλτο στην εξουσία, τα τζάκια που αισθάνονται ότι η εξουσία της πατρίδας μας τους ανήκει δικαιωματικά και ισόβια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε» κατέληξε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ