ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΚΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΑΞΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Τυρνάβου η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, με ομιλητές τους υποψήφιους βουλευτές στο νομό Λάρισας, Γιώργο Λαμπρούλη και Στέλιο Τσικριτσή. Οι δύο υποψήφιοι στις ομιλίες τους σημείωσαν μεταξύ άλλων:

Μπροστά στην κάλπη, ο λαός μπορεί να κάνει  δική του υπόθεση τη μάχη για την ενίσχυση του ΚΚΕ, με δεδομένο το αντιλαϊκό σχέδιο της «επόμενης μέρας» , με σίγουρο το πρόγραμμα της αυριανής κυβέρνησης. Αυτό είναι το πραγματικό ερώτημα των εκλογών.

Αν θα ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ, η δύναμη που μάχεται για τα εργατικά δικαιώματα,, το μόνο κόμμα που μπορεί ν’ αντιπαλέψει την συντηρητική πολιτική, που θα ακολουθήσει η οποιαδήποτε κυβέρνηση. Αυτή την πολιτική που ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να αντιπαλέψουν τα κόμματα εκείνα που δοκιμάστηκαν από κυβερνητικές θέσεις.

Μόνο το ΚΚΕ, και αυτό το έχει αποδείξει τα δύσκολα τελευταία χρόνια, μπορεί να ηγηθεί σε μεγάλους ταξικούς αγώνες, που είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μπουν  εμπόδια στην αντεργατική πολιτική, να αποσπάσουν κατακτήσεις οι εργαζόμενοι.

Μόνο το ΚΚΕ είναι ο πραγματικός αντίπαλος του δρόμου της ενίσχυσης των μονοπωλίων, της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.

Μόνο το ΚΚΕ βλέπει ως πρωταγωνιστές τους εργαζόμενους, τη μεγάλη Λαϊκή πλειοψηφία και όχι τους «επενδυτές». Στέκεται στο πλάϊ  του άνεργου και όχι του αφεντικού που τον απέλυσε. Στηρίζει τον αγώνα του αυτοαπασχολούμενου, των αγροτών, της νεολαίας και όχι τις απαιτήσεις των τραπεζιτών και τω ν μονοπωλίων, που τον τσακίζουν.

Μόνο το ΚΚΕ αποτελεί την πραγματική , μαχητική, λαϊκή αντιπολίτευση παντού.

Μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ μπορεί να εμπνεύσει στο λαό την αυτοπεποίθηση, να επιταχύνει τα βήματα ανασύνταξης του εργατικού κινήματος , και στον αντίποδα της σημερινής μιζέριας, να δώσει στους εργαζόμενους την προοπτική της ριζικής ανατροπής, την προοπτική της δικής του εξουσίας, που θα φέρει στο προσκήνιο την κοινωνική ευημερία.

Σε όλους όσους μας λένε ότι θέλουν να πάει καλά το ΚΚΕ, τους λέμε, είναι στο χέρι σας. ΣΤΗΤΙΞΤΕ, ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚΕ. Κάντε τώρα αυτό που αναβάλλετε για αργότερα. Αλλά και όσοι δεν θέλετε το βράδυ των εκλογών να πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης, και σκέφτεστε να ψηφίσετε πάλι τον ΣΥΡΙΖΑ, σκεφτείτε ότι το γέλιο τους δεν μπορεί να το κόψει η Παπακώστα, η Κουντουρά ή ο Κόκκαλης (εδώ στο νομό). Το γέλιο και την δεξιά πολιτική μπορεί να το βγάλει ξινό μόνο ένα ισχυρό ΚΚΕ.

ΕΛΑΤΕ να καθαρίσουμε τα ιδανικά και τις αξίες της αριστεράς και της προόδου, αυτά που τόλμησαν να λερώσουν με τις βρώμικες δουλειές τους.

Καμιά ψήφος δεν πρέπει να χαθεί λόγω της αποχής, γιατί στην πραγματικότητα η αποχή ενισχύει τους αντιπάλους του λαού.

Την Κυριακή στις 7 Ιούλη, η επιλογή είναι ανάμεσα σε 4 μνημονιακούς (ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ,ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ,Μερα25), 2 Φασίστες-ακροδεξιούς, και στο ΚΚΕ. Αυτή είναι η ουσία.

Το λέμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας και της καρδιάς μας.

ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΚΚΕ

Για να λάμψει η ΕΛΠΙΔΑ, η ΑΛΗΘΕΙΑ, η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ