ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Ολοκληρώνουν σήμερα Παρασκευή τις προεκλογικές τους εκστρατείες οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας

Ενδεικτικά, ο Δημήτρης Γελαλής περιόδευσε το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα σε χωριά της επαρχίας Ελασσόνας και συγκεκριμένα σε Κοκκινόγη, Λόφο, Ολυμπιάδα, Καλλιθέα, συνομιλώντας με τους πολίτες για τα προβλήματα της περιοχής.

Ο Γιάννης Καριπίδης περιόδευσε το πρωί στην Αγιά, όπου μεταξύ άλλων επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος και στη συνέχεια βρέθηκε στην Ελασσόνα όπου επισκέφτηκε τον Δήμο, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και το Δασαρχείο.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επισκέφθηκε χθες τη Νίκαια όπου συνομίλησε με κατοίκους, ακούγοντας τα προβλήματα, συζητώντας και ενημερώνοντάς τους για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «στα 4 χρόνια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, βρέθηκα σε κοινωνικούς, εργασιακούς και πολιτιστικούς χώρους της εκλογικής μου περιφέρειας, όσο μου το επέτρεπαν οι κοινοβουλευτικές μου υποχρεώσεις, όχι μόνο για τη “φωτογραφία”, αλλά και για να ακούσω, να αφουγκραστώ και να διεκδικήσω λύσεις για τα προβλήματα που δημιούργησαν οι πολιτικές λιτότητας στην κοινωνία. Από τους απολυμένους στα σούπερ μάρκετ “Λάρισα”, τους συμβασιούχους, τους εκπαιδευτικούς, τους σχολικούς φυλακές, τις καθαρίστριες, μέχρι τις ελλείψεις στα νοσοκομεία, τις βουλευτικές τροπολογίες που επέλυσαν τα χρόνια προβλήματα των λατομείων και άλλα σοβαρά ζητήματα.

Θεώρησα χρέος μου ως συνδικαλιστής, στέλεχος του κόμματος, βουλευτής και τώρα ως υποψήφιος, να επιζητώ την άμεση επαφή με τον κόσμο, στα χωριά, τα καφενεία, στο εργασιακό του περιβάλλον. Διότι θέλουμε τον κόσμο να μας μιλάει, να μας κρίνει, να είμαστε δίπλα του σε κάθε στιγμή της καθημερινής του ζωής, να κάνουμε το πρόβλημα του κτήμα μας, να είμαστε ένα με αυτόν. Άλλωστε αυτό είναι το συγκριτικό πλεονέκτημα της Αριστεράς :Ήμασταν, είμαστε και πάντα θα είμαστε μέσα στην κοινωνία, ζωντανό κομμάτι της».

Η Χαρίκλεια (Ρούλα) Σουρλαντζή – Ζαχαράκη μίλησε στους εργαζόμενους στη Δομή του Αριστέα στον Αμπελώνα για θέματα που αφορούν τα εργασιακά και την κοινωνική πολιτική του Σύριζα για την τετραετία που πέρασε αλλά και την νέα που έρχεται. Στη συζήτηση αναφέρθηκε η διαφορά που είχε αυτή η πολιτική στην πορεία της Δομής τα τελευταία χρόνια με την ανακαίνιση που έγινε, στις κτιριακές υποδομές στην εξωστρέφεια για τους οικότροφους στην κοινωνία του Αμπελώνα και την αποδοχή τους από το σύνολό της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ