ΡΟΥΛΑ ΣΟΥΡΛΑΤΖΗ: ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΟΙ ΜΙΚΡΟΟΦΕΙΛΕΤΕΣ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ

Συνάντηση με τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Τυρνάβου είχε το απόγευμα της Παρασκευής η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Ρούλα Σουρλατζή Ζαχαράκη η οποία ενημέρωσε το πρόεδρο Κ. Πετμεζά και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αφορούν τη στήριξη των

μικρομεσαίων.

Με την ευκαιρία της συνάντησης η κ. Σουρλατζή αφού τόνισε ότι η κυβέρνηση στηρίζει αποτελεσματικά τους μικρομεσαίους και αν την εμπιστευθεί ο ελληνικός λαός θα προχωρήσει σε περαιτέρω μέτρα στήριξης επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων, υποστήριξε ότι στο δήμο Τυρνάβου θα πρέπει να λειτουργήσει ένας ενιαίος Εμπορικός Σύλλογος με τη συμμετοχή μικρομεσαίων τόσο από τον Τύρναβο όσο και από τον Αμπελώνα, ενώ συζήτησε με τη διοίκηση και θέματα όπως η ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, το ΣΒΑΚ αλλά και η κοινωνική συνοχή των κατοίκων Τυρνάβου και Αμπελώνα.

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ

Με αφορμή τη χθεσινή συνάντηση η κ. Σουρλατζή σε δηλώσεις της σημείωσε ότι σήμερα οι μικρομεσαίοι έχουν τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούν το ευεργέτημα των 120 δόσεων για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους προς την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία οι οποίες συσσωρεύτηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια της κρίσης.

Παράλληλα θύμισε ότι μέχρι το 2015 μικροοφειλέτες του δημοσίου κατέληγαν στη φυλακή για οφειλές ακόμη και 5.000 ευρώ, επισημαίνοντας ότι είναι νωπές οι μνήμες ατόμων με προβλήματα να οδηγούνται με χειροπέδες στο δικαστήριο και από εκεί στη φυλακή για μικροχρέη.

Τέλος υπογράμμισε ότι σήμερα χιλιάδες επαγγελματίες, βιοτέχνες και έμποροι με μεγάλες οφειλές προς τον ασφαλιστικό τους φορέα ΄που δεν θα έπαιρναν ποτέ σύνταξη μπορούν να προχωρήσουν σε επανυπολογισμό της οφειλής να μειώσουν αισθητά το χρέος τους και να καταθέσουν τα χαρτιά τους για σύνταξη.

“Είναι χρέος όλων μας πριν φτάσουμε στην κάλπη να θυμηθούμε τί ίσχυε και τί ισχύει σήμερα χάρη στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με την ψήφο μας να μην επιτρέψουμε πισωγυρίσματα”, σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Σουρλατζή.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ