ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ: ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Τη βεβαιότητα της πως η ΝΔ το βράδυ της Κυριακής θα είναι ισχυρή και αυτοδύναμη κυβέρνηση εξέφρασε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, σε εντυπωσιακές συγκεντρώσεις πολιτικών της φίλων, σε όλο το νομό.

«Οι Έλληνες πολίτες το βράδυ της Κυριακής θα δώσουν ισχυρή και αυτοδύναμη εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει όλα όσα πονάνε, όλα όσα διχάζουν τους Έλληνες. Όλοι μαζί ενωμένοι παίρνουμε την χώρα στα χέρια μας και γράφουμε το μέλλον με αισιοδοξία, σκληρή δουλειά και χαμόγελο», σημείωσε η κα Μπίζιου.

«Την Κυριακή 7 Ιουλίου δεν δικαιολογείται καμία αποχή από τις κάλπες. Δεν δικαιολογείται καμία χαμένη ψήφος σε κόμματα που έχουν ως στόχο αποκλειστικά και μόνο την εξυπηρέτηση προσωπικών επιδιώξεων ανθρώπων, οι οποίοι δέκα χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας συνεχίζουν να βλέπουν φαντάσματα και προσπαθούν να εξαπατήσουν τους Έλληνες», τόνισε η κα Μπίζιου και κατέληξε λέγοντας:

«Την ερχόμενη Δευτέρα σηκώνομε τα μανίκια και στρωνόμαστε στη δουλειά για να κάνουμε τους Έλληνες και πάλι περήφανους. Το μέλλον ξεκίνησε!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ