ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΤΕΦΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ, ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ο Γ. Κατσιαντώνης από χωριά Δ.Κιλελέρ και Ελασσόνας

“Όλα τα θέματα της κοινωνίας, γράφτηκαν στα τεφτέρια της αδιαφορίας μιας κυβέρνησης που εθελοτυφλούσε μπροστά στις ανάγκες των πολιτών” επισήμανε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στα χωριά των Δήμων Κιλελέρ και Ελασσόνας.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης άκουσε για ακόμη μία φορά προσεκτικά τις “φωνές” των κατοίκων της περιοχής, που έκαναν λόγο για απαξίωση των αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου και της παραγωγής τους, για απραξία απέναντι στον επιχειρηματία και τον αγώνα του, για μηδενικό ενδιαφέρον απέναντι στο νέο και την ανεργία που σάρωσε σε όλη τη χώρα.

“Είμαι έτοιμος να σηκώσω τα μανίκια για δουλειά, γιατί ξέρω τις πραγματικές ανάγκες σας. Να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να δούμε ανάπτυξη στον τόπο μας, που τόσο υπέφερε τα τελευταία χρόνια” τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας περνώντας από τη μια άκρη του Νομού στην άλλη. Από τη Γλαύκη, τη Μελία, τον Πλατύκαμπο, τη Μέλισσα, τη Νίκη, το Αχίλλειο και το Αρμένιο, μέχρι το Σαραντάπορο, το Πύθιο, το Δρυμό, το Μικρό Ελευθεροχώρι, και την Αετοράχη.

“Μέσα από ένα πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στην ουσία και στην πράξη, θα αναδείξουμε τα προϊόντα μας που η αναγνωρισιμότητά τους περνάει τα σύνορα, και θα δώσουμε κίνητρα στον κόσμο για να προχωρήσει μπροστά” επισήμανε ο Γιώργος Κατσιαντώνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ