ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Από την Παρασκευή το απόγευμα η ΑΕΛ βρίσκεται στο Plovdiv για να συμμετέχει στο Puldin cup 2019 με 16μελή αποστολή που αποτελείται από τις Βλασιάδου, Καπιτζήκα, Στατήρη, Σκοτεινιώτη Γ., Παυλοπούλου, Τσιάρα, Σκωτεινιώτη Κ., Κατσιάνα, Χασανούδη, Μίσσια, Μούκα, Τσαραντάνη, Μπαξεβάνου, Γιαμαλή,

Τουρέντζογλου, Στυμονιάρη.

Το πρωί του Σαββάτου η ΑΕΛ αντιμετώπισε την Kamenica από τα Σκόπια την οποία και νίκησε με σκορ 3-1 σε έναν αγώνα που είχε την πλήρη υπεροχή.

Τα γκολ για την ΑΕΛ πέτυχαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Γιαμαλή, Τουρέντζογλου και Μπαξεβάνου. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό της Καπιτζήκα όπως και από τον τελικά πιο ήπιο της Γιαμαλή.

Το απόγευμα του Σαββάτου η ΑΕΛ αντιμετώπισε την οικοδέσποινα Puldin σε έναν αγώνα που ο διαιτητής της αναμέτρησης έκανε τα πάντα για να τραβήξει τα φώτα επάνω του με αποτέλεσμα να δημιουργεί πολλά προβλήματα στην εξέλιξη του και να είναι υπεύθυνος για πολλούς τραυματισμούς.

Η ΑΕΛ τελικά επιβλήθηκε με 2-0 με γκολ των Γιαμαλή και Μπαξεβάνου, ενώ σχεδόν σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε με δέκα παίκτριες.

Σημαντικό σημείο του αγώνα και η απόκρουση πέναλτι από την Βλασιάδου.

 

Την Κυριακή η ΑΕΛ το πρωί έχει ρεπό ενώ το απόγευμα αντιμετωπίζει την Luboten Tetovo.

Πολύ καλή η παρουσία της ομάδας του Βασίλη Πάνου μέχρι στιγμής με την ΑΕΛ να κερδίζει το χειροκρότημα φιλάθλων και αντιπάλων.