ΑΘΗΝΑ ΣΙΑΦΑΡΙΚΑ: ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στο νομό μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο 2ο Δ.Σ. Τυρνάβου έκανε την παρακάτω δήλωση:

“Σήμερα ψηφίζουμε για Πολιτική Αλλαγή και Ανανέωση. Ψηφίζουμε για εμάς, τα παιδιά μας και τους γονείς μας που μεγαλώνουν. Ψηφίζουμε για να διαμορφώσουμε συνθήκες ασφάλειας, πολιτικής σταθερότητας, θεσμικής ανεξαρτησίας και οικονομικής ευημερίας.

Ψηφίζουμε για τη δημιουργία χιλιάδων, καλά αμειβόμενων θέσεων εργασίας, για να γυρίσουν οι ξενιτεμένοι νέοι μας και να μείνει η νέα γενιά στον τόπο μας. Δεν είναι θέμα ιδεολογίας. Είναι θέμα αξιοπρέπειας.

Ψηφίζουμε με βάση τη “Συμφωνία Αλήθειας” μεταξύ των πολιτών και της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, της μόνης πολιτικής δύναμης που εγγυάται την οικονομική ανάκαμψη της χώρας, την οικονομική, πολιτική και θεσμική ανασυγκρότησή της.

Ζητάμε από τους πολίτες ισχυρή, καθαρή εντολή, για να υλοποιήσουμε τις μεταρρυθμίσεις για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί. Για να μπορεί η νέα κυβέρνηση που θα προκύψει να δώσει «καθαρές λύσεις». Για να φέρει αποτελέσματα.

Καλώ, λοιπόν, όλους τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν. Τους καλώ να επιλέξουν εκείνους που μπορούν επάξια να τους εκπροσωπήσουν, να είναι η «φωνή» τους, στη Βουλή και στα διεθνή κέντρα λήψης αποφάσεων, και να διεκδικήσουν το συμφέρον της χώρας μας και του νομού μας. Με εφόδιο τη σύγχρονη γνώση και τον τεκμηριωμένο πολιτικό λόγο. Γιατί ΑΞΙΖΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ καλύτερα!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ