ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΠΗ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Από τον εγγυητή της δημοπρασίας για το κυλικείο του ΚΑΠΗ στον Αμπελώνα Χρ. Μπαλατσό πήραμε την παρακάτω επιστολή – καταγγελία για το κυλικείο:

“Πριν από 2 και πλέον μήνες μετά από δημοπρασία και με μηνιαίο μίσθωμα 260 € το υψηλότερο που εισπράττει ο δήμος Τυρνάβου από την ενοικίαση κυλικείων ΚΑΠΗ, ο γιός μου ανέλαβα το κυλικείο του ΚΑΠΗ στον Αμπελώνα, με εγγυητή στη δημοπρασία εμένα.

Δυστυχώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα μία εχθρική συμπεριφορά προς το πρόσωπό μου τόσο από το δήμαρχο Τυρνάβου κ. Π. Σαρχώση, όσο και από την αρμόδια αντιδήμαρχο κ. Φ. Μπίλιου, οι οποίο αν και γνωρίζουν ότι παραδίδουν σε εμένα ένα διαλυμένο κυλικείο, αρνούνται, άγνωστο για ποιο λόγο να προβούν στις απαραίτητες διορθωτικές εργασίες (αποκατάσταση ζημιών σε ψυγεία, πλυντήριο κ.λπ.) αλλά και να κάνουν τις απαραίτητες εργασίες που ζητά το υγειονομικό για να εκδώσει άδεια λειτουργίας.

Στις αλλεπάλληλες εκκλήσεις μου για την έναρξη των απαραίτητων εργασιών το μόνο που εισπράττω είναι αδιαφορία, άρνηση αλλά και μία πολεμική διάθεση προς το πρόσωπό μου που έφτασε μάλιστα στην προτροπή να εγκαταλείψω το κυλικείο.

Θεωρώντας απαράδεκτη την όλη τους στάση, προβαίνω σε δημοσιοποίηση της κατάστασης ώστε να γνωρίζουν και οι ηλικιωμένοι θαμώνες του ΚΑΠΗ τα αίτια που δεν λειτουργεί το κυλικείο, αλλά και για να αναδειχθεί η απαράδεκτη συμπεριφορά των δύο αιρετών, που θα πρέπει να εξηγήσουν  και δημόσια τα αίτια της στάσης τους.

Αυτά προς το παρόν, και ελπίζω ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθω.

Με εκτίμηση

Χρήστος Μπαλατσός”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ