ΑΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΟΣ Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Σκληρή επίθεση στον επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης από το Θανάση Νασίκα που αποχωρεί από το κόμμα

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε αργά το μεσημέρι σήμερα η απόφαση του Κυριάκου Βελόπουλου να κρατήσει την έδρα της Λάρισας, αλλάζοντας τα όσα είχε πει τόσο τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα όσο και νωρίς το πρωί για το θέμα της έδρας του κόμματος στο νομό.

Και πιο συγκεκριμένα νωρίς το πρωί έλεγε ότι η έδρα της Λάρισας  ανήκει στον αγροτικό κόσμο εννοώντας προφανώς το Θανάση Νασίκα και αργότερα το πρωί διαβεβαίωνε ότι ο ίδιος θα κρατήσει την έδρα της Θεσσαλονίκης.

Οπως είναι φυσικό αυτές οι παλινωδίες του κ. Βελόπουλου εξόργισαν τον Θ. Νασίκα ο οποίος παρά τις διαβεβαιώσεις από τη μία στιγμή στην άλλη βρέθηκε εκτός Βουλής.

Ο κ. Νασίκας απαντώντας σε ερωτήσεις του paidis.com, επισημαίνει ότι το 2016 ανταποκρίθηκε στο τότε κάλεσμα του κ. Βελόπουλου και συναντήθηκε μαζί του συναποφασίζοντας να προχωρήσουν στην ίδρυση της Ελληνικής Λύσης.

Μάλιστα ο γνωστός αγροτοσυνδικαλιστής και πρώην δήμαρχος Τυρνάβου ήταν αυτός που με προσωπική δουλειά, χρήματα και χρόνο έστησε τον κομματικό μηχανισμό σε όλη τη Θεσσαλία.

Φέτος συμμετείχε σε σύκεψη με υποψηφίους στη Θεσσαλονίκη και εκεί ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής στο νομό Λάρισας. Μάλιστα όταν είδε ότι στο ψηφοδέλτιο του νομού ήταν και ο κ. Βελόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις παίρνοντας διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξει κανένας κίνδυνος σε περίπτωση που η Ελληνική Λύση πάρει έδρα στη Λάρισα.

Κρίνοντας αυτή τη συνολική συμπεριφορά του κ. Βελόπουλου, ο Θ. Νασίκας τον χαρακτηρίζει αβίαστα, άφιλο και ανέντιμο ζητώντας του να απαντήσει τί έγινε και οι αρχικές του δηλώσεις για την έδρα της Λάρισας μέχρι τις 9 το πρωί οδήγησαν σε αλλαγή στάσης το μεσημέρι και δήλωση με την οποία ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης κρατά την έδρα στη Λάρισα.

“Ολη αυτή η συμπεριφορά του με οδηγούν σήμερα στην απόφαση να αποχωρήσω από την Ελληνική Λύση ζητώντας παράλληλα συγνώμη από όλους εκείνους που με εμπιστεύθηκαν και με ψήφισαν. Τους διαβεβαιώνω ότι πολύ σύντομα θα βρεθούμε όλοι μαζί σε άλλο πολιτικό φορέα”, καταλήγει φανερά ενοχλημένος ο κ. Νασίκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ