ΗΜΟΥΝ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ 

Η Ευ. Λιακούλη,για το εκλογικό αποτέλεσμα και την εκλογή της

«Η Λάρισα, είναι  ο τόπος μας και οι πολίτες της, είναι οι δικοί μου Άνθρωποι. Συνδεθήκαμε με μια σχέση βαθιάς φιλίας, εκτίμησης και αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Χρόνια τώρα, μέσα από την αυτοδιοίκηση δώσαμε μαζί μεγάλες μάχες, διεκδικώντας για τον τόπο μας τη θέση που του αξίζει

και για τους Ανθρώπους μας, μια αξιοπρεπή ζωή.

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας, δουλέψαμε μεθοδικά, αγωνιστήκαμε χωρίς συμβιβασμούς και καταφέραμε μαζί πολλά. Στον καινούριο αγώνα, κάλεσα τους Ανθρώπους μας να δώσουμε ένα νέο περιεχόμενο στην έννοια της πολιτικής . Να στεγάσουμε εκεί τα συλλογικά μας όνειρα και όχι τα προσωπικά μας σχέδια.

Να συνδεθούμε ξανά με τον τόπο και τις ανάγκες του και να απελευθερώσουμε όλες τις δημιουργικές του δυνάμεις, χωρίς αποκλεισμούς. Να ανοίξουμε τους ορίζοντές μας στις νέες προκλήσεις των καιρών. Οι πολίτες του νομού, συντάχθηκαν με το όραμά μου και με τίμησαν εκλέγοντάς με στο κοινοβούλιο.

Με τίμησαν βαθιά και με γέμισαν με αίσθημα ευθύνης απέναντί τους. Η Λάρισα, το Κιλελέρ, η Ελασσόνα, τα Φάρσαλα, η Αγιά, ο Τύρναβος, τα Τέμπη, είναι ο οδικός πολιτικός μου χάρτης. Οι γενιές του τόπου μας, είναι  οι πρωταγωνιστές της διαδρομής μου.

Ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη όλους τους Ανθρώπους μας. Είμαι μια από αυτούς και είμαι για όλους.  Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα εδώ. Δίπλα και Μαζί τους.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ