Π. ΣΑΡΧΩΣΗΣ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αίτημα για να κηρυχθεί ο δήμος Τυρνάβου αναμένεται να καταθέσει το πρωί της Πέμπτης ο δήμαρχος Τυρνάβου Παναγιώτης Σαρχώσης σε μια προσπάθεια οι γεωργοί και οι κτηνοτρόφοι που επλήγησαν από τα σημερινά άγρια καιρικά φαινόμενα να αποκομίσουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη.

Παράλληλα ο δήμαρχος αμέσως μετά την εκδήλωση των φαινομένων επικοινώνησε με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Μ. Λιόντο και αποφασίστηκε κλιμάκιο του ΕΛΓΑ με επικεφαλής τον κ. Λιόντο να επισκεφθεί την Πέμπτη από νωρίς το πρωί τις πληγείσες περιοχές, σε Αργυροπούλι, Αμπελώνα, Τύρναβο, Δελέρια και Πλατανούλια, ενώ από την πλευρά του δήμου θα γίνει την Πέμπτη αναγγελία της ζημιάς ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την αποζημίωση των αγροτών που επλήγησαν.

Ο δήμαρχος επικοινώνησε και με τους υπεύθυνους του ΔΕΔΔΗΕ, ζητώντας να γίνει το συντομότερο δυνατό η αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από νωρίς το απόγευμα σήμερα μηχανήματα τυ δήμου εργάζονται πυρετωδών για την αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων και την απομάκρυνση πεσμένων δένδρων και άλλων υλικών, ενώ όπου κριθεί απαραίτητο οι εργασίες θα συνεχιστούν και την Πέμπτη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ