ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

Δείτε τί αναφέρει στο κείμενό της η υποψήφια βουλευτής Λάρισας του ΜΕΡΑ 25

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον καθένα σας προσωπικά για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε χαρίζοντάς μου-εάν μου επιτραπεί η έκφραση- ψήφο εμπιστοσύνης, για όσα διακρίνατε σ’ εμένα και σας οδήγησαν στην απόφασή σας να με στηρίξετε.

Ευχαριστώ θερμά για την αναγνώριση της πρόθεσής μου να συνεισφέρω έντιμα κι αμερόληπτα υπέρ του κοινού καλού.

Ευχαριστώ για την θερμή αποδοχή και επικοινωνία μαζί σας, την ευγένεια που δείξατε ακόμη κι όταν χρειάστηκε να διακόψω το πρόγραμμά σας, για να γνωστοποιήσω την υποψηφιότητά μου.

Ευχαριστώ για την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσω αξιόλογες προσωπικότητες που συμφωνούσαν με διάθεση και αποφασιστικότητα στο ότι: “οι άνθρωποι φέρουμε ευθύνη ως πολίτες ο καθένας για τον εαυτό του και για τον περίγυρό του”.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που αντιπαρατέθηκαν συζητώντας μαζί μου πολιτισμένα για τις δικές τους διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις καθώς και όσους εναντιώθηκαν έντονα στην προσπάθειά μου, μη γνωρίζοντας ότι ο επόμενος Π.Π.Κ. μου (Πολιτικός Προσωπικός Κανόνας) θα ήταν:

Στους άλλους διακρίνουμε ένα κομμάτι του εαυτού μας γι’ αυτό και παραμένουμε πιστά δίπλα τους.

Με την σειρά μου να συγχαρώ τους συνοδοιπόρους και  συνυποψηφίους που αγωνίστηκαν αξιοπρεπώς, επισημαίνοντας ότι ο κοινός στόχος επιτεύχθηκε: η φωνή στην οποία εναποθέσαμε τις ελπίδες για μια ισχυρή σε ιδέες και προτάσεις αντιπολίτευση βρίσκεται ήδη στην Βουλή.

Τα συγχαρητήρια που έλαβα από τόσους ανθρώπους και με έχουν ειλικρινά συγκινήσει, αξίζουν σε εσάς που τιμήσατε τον εαυτό σας με τις επιλογές της καρδιάς σας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ