ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΙΑ 19» ΣΤΗ ΧΑΛΚΗ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στη Χάλκη του Δήμου Κιλελέρ οι ετήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις με τον τίτλο «Ολυμπιονίκεια 19»που γίνονται προς τιμήν της παραολυμπιονίκου Δέσποινας Μπατζανούλη η οποία κατάγεται από τη Χάλκη.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο εκπολιτιστικός Σύλλογος Χάλκης, υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού, ο Δήμαρχος Κιλελέρ Θ. Νασιακόπουλος στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε τις προσπάθειες του συλλόγου ο οποίος δεν ξεχνά τη σημαντική στιγμή, της κατάκτησης ολυμπιακού μεταλλίου. Τόνισε δε ότι ο Δήμος θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες προσπάθειες που αναδεικνύουν τόσο τα πολιτιστικά στοιχεία του τόπου όσο και τις μεγάλες αθλητικές επιτυχίες.

Εμφανίστηκαν  όλα τα χορευτικά συγκροτήματα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χάλκης με χοροδιδασκάλους τους Σ. Καραβασίλη και Μ. Τσακνάκη, το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πλατανουλίων “ο Άγιος Χαράλαμπος” και το τμήμα παραδοσιακού τραγουδιού με υπεύθυνο τον κ. Μ. Σαρακατσιάνο Μετά το πέρας της εκδήλωσης ακολούθησε παραδοσιακό γλέντι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η νεοεκλεγείσα βουλευτής  Ε. Λιακούλη, ο αντιπεριφερειάρχης Απ. Μπίλλης, ο πρόεδρος του ΔΣ Αχ. Βαρδακούλης οι αντιδήμαρχοι Σ. Καλέτσιος, Αχ. Χατζούλης, Χ. Χατζούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι  Τ. Τσινούλης, Κ. Φιλιππούλης,  Κ. Χατζηκωνσταντινού, Β. Χατζούλης και Θ. Νανούλης, ο πρόεδρος της ΤΚ Χάλκης Αχ. Παπαθεοχάρης, τα μέλη του ΤΣ Χάλκης Αλ. Ζουμπελούλης και Ελ. Κορδοκλάς, οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι Ελ. Ζωιοπούλου, Σ. Νταφόπουλος και Β. Χλιάπη – Γκουνιαρούδη, ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΤΚ Χάλκης και τα μέλη του ΤΣ Β. Κωστούλης, Ασ. Τσινούλη, Απ. Καλογιάννης και Σ. Λαδοπούλου και πλήθος κόσμου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ