ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΚΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Από την αντιδημαρχία Κοινωνικής πολιτικής –Αθλητισμού-Πολιτισμού και Παιδείας και ειδικότερα από το τμήμα των προνοιακών δομών (παιδικοί σταθμοί) ανακοινώνεται ότι έχει  ολοκληρωθεί  η διαδικασία των εγγραφών  και τής επιλογής των νηπίων  για το προσεχές σχολ.ετος 2019-2020.

Εχουν εγκριθεί όλες οι αιτήσεις των γονέων με την 195/2019 απόφαση τού Δημάρχου , σύμφωνα με τον σταθμό της επιλογής τους  , εφαρμόστηκε μοριοδότηση από την ειδική επιτροπή επιλογής παιδιών και  δεν μένει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού.

Θα φιλοξενηθούν  παιδιά ηλικίας 2,5 ετών έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση στους επτά παιδικούς του Δήμου που βρίσκονται στον Τύρναβο, στον Αμπελώνα, στο Αργυροπούλι ,στην Αγία Σοφία και στο Δαμάσι.

Οι καταστάσεις με τά εγγεγραμμένα παιδιά είναι τοιχοκολλημένα στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στο αρμόδιο γραφείο των παιδικών σταθμών στο Δημαρχείο. Πληροφορίες δίνονται στο τηλ.2492350181-182.

Οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν από Δευτέρα  2η Σεπτεμβρίου 2019   και οι γονείς θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τον σταθμό τους  για την υποδοχή των παιδιών.

Για τον Αγιασμό της έναρξης για κάθε σταθμό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com