ΤΟ ANIMUS ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΟΦΙΑ

Παρουσιάστηκε σήμερα το πρόγραμμα  ANIMUS Theater “Give+Heal” του γνωστού κέντρου αποκατάστασης

Η παρουσίαση του προγράμματος ΑΝΙΜUS Theater “Give+Heal” και οι συνέργειες που μπορούν να προκύψουν με τους πολιτιστικούς φορείς του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε σήμερα  Παρασκευή  στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ANIMUS

(8ο χλμ. Λάρισας -Τρικάλων)  κατά τη διάρκεια συνέντευξη τύπου.

Στην συνέντευξη συμμετείχε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ANIMUS κ. Αχιλλέας Νταβέλης,  ο Αντιπρόεδρος κ. Ιωάννης Νταβέλης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Παναγιώτης Σάπκας και ο Αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πολιτισμού κ. Νίκος Λιούπας.

Ο κ. Αχ. Νταβέλης  αναφέρθηκε στην κοινωνική εταιρική ευθύνη του Ομίλου απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους πολιτιστικούς φορείς για συνεργασία προκειμένου  το ANIMUS Theater να αποτελέσει ένα “ζωντανό” μνημείο προωθώντας δράσεις πολιτισμού.

Kάθε χρόνο μέσω του προγράμματος  ANIMUS Theater “Give+Heal”,  ένα πρόγραμμα του Ομίλου ANIMUS που έχει ως στόχο την οικονομική υποστήριξη ανθρώπων με αναπηρία που έχουν νοσηλευτεί κατά το παρελθόν στο ΚΑΑ, θα πραγματοποιείται μια σειρά εκδηλώσεων γι’ αυτό το σκοπό.   Για φέτος  το πρόγραμμα “Give+Heal”  έχει σαν στόχο  την οικονομική στήριξη τεσσάρων παιδιών.

Στηρίζει τον Άγγελο, τον Δημήτρη, τον Παναγιώτη και τη Σοφία προσφέροντας τους βοηθήματα που αδυνατούν να αγοράσουν για να βελτιώσουμε το επίπεδο ζωής τους. Αυτά τα παιδιά έχουν ολοκληρώσει το πρόγραμμα αποκατάστασης και αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα σπίτια τους χιλιόμετρα μακριά από τη πόλη μας. Οι ανάγκες τους όμως είναι πολλές και ο Όμιλος ANIMUS  παραμένει δίπλα τους.

Ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Πολιτισμού κ. Λιούπας αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα της σύμπραξης ιδιωτικού  και δημοσίου τομέα, ενώ ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Σάπκας εξήρε την πρόθεση  του Ομίλου να διαθέσει το ΑΝΙΜUS Theater  σε πολιτιστικούς φορείς του Δήμου καθώς η δημιουργία τέτοιων εγχειρημάτων προάγει την Λάρισα και τον πολιτισμό μας.

Η συνέντευξη τύπου ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του ΑΝΙΜUS Theater που είναι οι εξής:

4/7 παράσταση stand up comedy  με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο * έχει ήδη πραγματοποιηθεί

22/8 θεατρική παράσταση « Ράφτης Κυριών» από το θέατρο Τεχνών

2/9 μουσική συναυλία  με τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

12/9 χορευτική παράσταση με παραδοσιακή μουσική από τοπικούς συλλόγους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com