ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ “ΠΡΩΤΗ” ΤΗΣ ΑΕΛ (ΦΩΤΟ)

Α. Κούγιας: Ανοίγω το πέταλο για τους οργανωμένους

Παρουσία αρκετών φιλάθλων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο FC ARENA η «πρώτη» της ΑΕΛ, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (απουσίασε δικαιολογημένα ο Μπ. Χαλκιαδάκης) και το τεχνικό τιμ να κερδίζουν το χειροκρότημα των φιλάθλων που έσπευσαν στο γήπεδο για τον αγιασμό και την επίσημη πρώτη προπόνηση

της ομάδας, πριν την αναχώρησή της την ερχόμενη Δευτέρα για το Καρπενήσι, όπου και θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα απόδοση των παικτών στο προπονητήριο των Δένδρων εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ Γκ. Πέτριτς, που δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην παρουσία των οπαδών, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε πως η ομάδα έχει ένα γεμάτο ρόστερ προσθέτοντας πως «μετά τα φιλικά ενδέχεται να παρθούν αποφάσεις για τυχόν προσθήκες».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο μεγαλομέτοχος Α. Κούγιας, ο οποίος μιλώντας στους δημοσιογράφους τόνισε πως η ΑΕΛ έχει ένα ολοκληρωμένο ρόστερ αλλά και πολύ μεγάλα ταλέντα «που την καθιστούν ανταγωνιστική με όλες τις ομάδες», ενώ παράλληλα ανακοίνωσε πως «θα ανοίξει τελικά το «πέταλο» ως επιβράβευση των οργανωμένων»!

«Οι 50-100 που βρίζουν δεν μας απασχολούν», ανέφερε ο κ. Κούγιας, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οργανωμένοι σύνδεσμοι που με φωνές και συνθήματα παρότρυναν τους παίκτες, δίχως κάποιοι από αυτούς να παραλείψουν να αποδοκιμάσουν το μεγαλομέτοχο.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: F/B Aelfc unofficial

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ