ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΧΑΛΚΙΑΔΩΝ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στη συντήρηση και βελτίωση του δρόμου Φαρσάλων – Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων προχωρά η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός υπέγραψε με τον ανάδοχο τη σύμβαση του έργου προϋπολογισμού 610.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός τόνισε τα εξής:

«Με σχέδιο και προγραμματισμό καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την οδική ασφάλεια των πολιτών και να διευκολύνουμε την επικοινωνία των ανθρωπίνων κοινοτήτων. Υπογράψαμε σήμερα τη σύμβαση που αφορά τη συντήρηση του δρόμου Φαρσάλων – Λάρισας στο ύψος των Χαλκιάδων. Ένα έργο ουσίας που βελτιώνει την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής. Τα έργα είναι τα μόνα που λένε την αλήθεια ενώ δημιουργούν θέσεις εργασίας και μόχλευση στην τοπική πραγματική οικονομία»

Οι εργασίες αποκατάστασης διακρίνονται σε:

χωματουργικές εργασίες άρσης καταπτώσεων, απομάκρυνσης των εδαφών που έχουν καθιζήσει,

συμπλήρωση με λιθορριπή και κατάλληλα διαβαθμισμένα επιχώματα της ολίσθησης,

κατασκευή τριγωνικής τάφρου για την προστασία της οδού,

αποκατάσταση της οδοστρωσίας και των ασφαλτικών στρώσεων της οδού,

διαγράμμιση του οδοστρώματος.

Στην υπογραφή σύμβασης παρευρέθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Πρόνοιας κ. Βασ. Πινακάς, ο αντιπεριφερειάρχης  Τουρισμού, Πολιτισμού και δια Βίου Μάθησης κ. Νικ. Λιούπας, ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος κ. Απ. Κομνός και ο διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Ντάγιας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ