ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ VOL 127

Και επειδή όλα είναι σχετικά και ο χρόνος είναι άχρονος που λέει ο λόγος ακροατή μου υποψιασμένε, να’μαι που σε άφησα με ΣΥΡΙΖΑ και σε ξαναβρίσκω με Νου Δου.

Άριστος και ατσαλάκωτος, με τη γραβατούλα πια και το μανικάκι σηκωμένο, βάλε από κοντά και το αυτοδύναμος, που καλούμαστε να διαχειριστούμε αντάμα με τα 40άρια του Ιούλη και βάλτα να τα αρμέξουμε μη σου πω.

Όχι δεν θα αποδομήσω το νέο αποκαλώντας τον λαοφίλητο (εκ του αποτελέσματος), «Κούλη», ούτε φυσικά θα επικαλεστώ τους πρώτους… άριστους, που ένστολοι και δημοσιοποιώντας τον αριθμό «γαλάζιου» μητρώου τους έσπευσαν να με πληροφορήσουν για τον «πουτ@ν@ς γιό Τσίπρα» και τα ΜΑΤ «που είναι η Ελλάδα και θα κυβερνήσουν με την ισχύ των γκλομπς» και φυσικά ούτε λόγος να μαλώσω κάτι τυπάκια που με ύφος «να φύγουν οι άπλυτοι και οι ανώμαλοι» δεν περιορίστηκαν σε καλοκαιρινά παιχνίδια με την άμμο παρά έσπευσαν στο παραβάν για το καλό μας.

Όπως δεν θα σχολιάσω το χειροφίλημα της κυρίας στον έτερο ηγέτη Κ. Καραμανλή, που λίγες μέρες πριν «έσπασε» τη σιωπή του για να θέσει σε επιφυλακή το… ΚΑΤ, που προφανώς δεν αντιλήφθηκε το μέγεθος της κίνησης και της πολιτικής παρέμβασης που συντάραξε συθέμελα τον τόπο.

Βλέπεις η δημοκρατία μας χωράει όλους, ίσως μάλιστα σε τέτοιο βαθμό… συνωστισμού που στο τέλος αποχωρεί η ίδια για να είμαστε πιο άνετα βρε αδερφέ!

Κατά τα άλλα καλά, το μόρφωμα έμεινε εκτός κοινοβουλίου με τους περισσότερους εκ των Ελληναράδων να επιστρέφουν στο μαντρί ή να την κάνουν για τις αγκάλες εν Χριστώ αδελφού που’χει και τα κονέ του σου λέει με το υπερπέραν και στο χωριό μας οι μεν πανηγυρίζουν 3η έδρα με τους δε να κρατούν δυνάμεις και ψυχραιμία.

Εκεί πάντως που θορυβήθηκα και δεν το κρύβω είναι σαν ενημερώθηκα για τις αντιδράσεις που προέκυψαν από το νησί των ανέμων. Μόνο η Μύκονος σου λέει το ρεπορτάζ έμεινε με την απορία για το ποιος εκλέχθηκε στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Όσο για μένα και επειδή ρωτάτε αναμένοντας πολιτική ανάλυση, βγήκα στην αυλή ακολουθώντας ψυχοθεραπεία με το λάστιχο. Μοσχοβόλησε ο δυόσμος και ο βασιλικός μα την αλήθεια…

Στα πλατό της εκπομπής Κώστας Μάντζιος. Ακούμε την ΕΛΕΝΗ από το δίσκο ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΟΡΚΙΑ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΤΡΟΙΑ, σε στίχους και μουσική του Γ. Σταυριανού και καλές βουτιές στα μούτρα σας!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ