ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Ο Κ. ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

Την πρόταση να γίνει η Θεσσαλία ο σιτοβολώνας της χώρας κατέθεσε ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης και βουλευτής Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος, κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν αν έχει κάποια σχέση με την πραγματικότητα και κυρίως με τις ανάγκες των αγροτών της περιοχής.

Με την επικίνδυνη τοποθέτησή του αυτή που αν υιοθετηθεί γυρίζει την αγροτική οικονομία της περιοχής δεκάδες χρόνια πίσω, ίσως και να ρίχνει νερό στο μύλο όλων εκείνων που θέλουν την Ελλάδα χώρα παροχής υπηρεσιών και όχι χώρα που ζει από την παραγωγή, ο κ. Βελόπουλος απέδειξε από τη μία το πόσο μακριά είναι από τον κόσμο και τα προβλήματα του νομού και της Θεσσαλίας γενικότερα και το πόσο εγκληματικό για τη Λάρισα ήταν που επέλεξε να κρατήσει ο ίδιος την εδώ έδρα του κόμματος, αφήνοντας στην ουσία το νομό με 7 βουλευτές.

Οσο για την πρόθεσή του να επισκεφθεί το νομό, και ειδικότερα τον Τύρναβο, μόνο ως απειλή για τα συμφέροντα και τις διεκδικήσεις των πληγέντων μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού ούτε ξέρει ούτε μπορεί να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει και τι είναι αυτό που απαιτείται μετά τις καταστροφές που προκάλεσε η θεομηνία.

Ας καθίσει στις αλοιφές και στις επιστολές που κατέχει και ας αφήσει ήσυχο το νομό που δεν έχει ανάγκη από ακροδεξιές κορώνες και προτάσεις για δημοψηφίσματα επαναφοράς της θανατικής ποινής.

Γιάννης Παιδής

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ