ΟΙ ΤΥΡΝΑΒΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΩΡΙΣΑΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Υπογράφηκαν στο δημαρχείο τα έγγραφα της δωρεάς μεταξύ του δημάρχου Π. Σαρχώση και της προέδρου του Συλλόγου Γ. Κατσανούλα – Γαρτσώνη

Η ολοκλήρωση μια διαδικασίας που οδηγεί στη δωρεά του ακινήτου του συλλόγου Τυρναβιτών Θεσσαλονίκης “Αχιλλέας Τζάρτζανος” στο δήμο Τυρνάβου, έλαβε χώρα χθες Πέμπτη στο δημαρχείο του Τυρνάβου με την υπογραφή των συμβολαίων, παραχώρησης αυτού του ακινήτου που βρίσκεται σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία

της συμπρωτεύουσας στην οδό Μητροπόλεως.

Η διαδικασία της υπογραφής των συμβολαίων έγινε ενώπιον του συμβολαιογράφου Τυρνάβου Γ. Τσιμπλούλη, και τις υπογραφές έβαλαν ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης και η πρόεδρος του συλλόγου Γ. Κατσανούλα – Γαρτσώνη που συνοδευόταν από τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου κ.κ. Μαλίτα και Ζαρόγιαννου.

Σκοπός της δωρεάς, που έγινε λόγω διάλυσης του συλλόγου είναι να ενισχύονται οικονομικά από τα εισπραττόμενα ενοίκια οικονομικά αδύνατοι Τυρναβίτες φοιτητές που σπουδάζουν στη Θεσσαλονίκη.

Ο δήμαρχος ευχαρίστησε το σύλλογο για τη δωρεά τονίζοντας ότι θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από το δήμο ενώ φανερά συγκινημένη η κ. Κατσανούλα – Γαρτσώνη σε δήλωσή της μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο σύλλογος απέκτησε το συγκεκριμένο ακίνητο με την οικονομική στήριξη του κ. Αθανασίου Λαμπρούλη, ανιψιού του Αχιλλέα Τζάρτζανου, των μελών του συλλόγου και τυρναβιτών που ζουν μακριά από τον Τύρναβο.

Επιπλέον επιχειρώντας μία αναφορά στις δράσεις κατά τη διάρκεια της 30ετούς λειτουργίας του συλλόγου σημείωσε ότι όλα τα μέλη με αφοσίωση, υπομονή, αγάπη και δύναμη για τον τόπο τους τον Τύρναβο, τήρησαν όλες τις παραδοσιακές αξίες που πήραν από παππούδες, γιαγιάδες και γονείς. Παράλληλα ο σύλλογος κατέγραψε μία αξιόλογη πορεία από το 1992 μέχρι σήμερα με πολλές σημαντικές εκδηλώσεις.

Αφού ευχαρίστησε τα μέσα ενημέρωσης της περιοχής που πρόβαλαν συνεχώς τη δράση του συλλόγου, στάθηκε στη στενή συνεργασία που είχε ο σύλλογος με όλες τις δημοτικές αρχές.

Τέλος αναφέρθηκε και στη διάλυση του συλλόγου υποστηρίζοντας ότι οφείλεται στην αδυναμία των νεώτερων μελών να συνεχίσουν το έργο του συλλόγου.

“Ευχόμαστε να αξιολογήσετε τη δωρεά μας και να κάνετε καλή και δίκαιη διαχείριση του ακινήτου που αφήνει ο σύλλογός μας στο δήμο Τυρνάβου για εκπαιδευτικούς σκοπούς”, κατέληξε η κ. Κατσανούλα – Γαρτσώνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ